Γιώργος Δέδες, φωτογράφος γάμου, βάπτισης, προϊόντων

Το όνομά μου είναι Γιώργος Δέδες. Είμαι φωτογράφος και ιδιοκτήτης του Studio Δέδες με εξειδίκευση στη φωτογράφηση γάμου, φωτογράφηση βάπτισης και φωτογράφηση προϊόντων.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968 και αποφοίτησα από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά το 1991. Η αγάπη μου όμως για τη φωτογραφία μετατράπηκε σε πάθος για δημιουργία, με αποτέλεσμα μετά και τις σπουδές μου στη φωτογραφία να με κερδίσει επαγγελματικά.

Έτσι το 1995 δημιούργησα την προσωπική μου επιχείρηση  Studio Δέδες . Παράλληλα, ως τακτικό μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθηνών ( ΕΚΦΑ ), παρακολουθώ με σχολαστικότητα όλη την εξέλιξη της Ελληνικής αλλά και παγκόσμιας φωτογραφικής αγοράς.

Από την έναρξη της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και μέχρι σήμερα, δεν σταματήσαμε εγώ κι οι συνεργάτες μου να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε. Συμμετέχουμε συνεχώς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε εξειδικευμένα σεμινάρια για την φωτογραφία και την ψηφιακή της επεξεργασία, για την επεξεργασία Video εικόνας, καθώς και για νέες τεχνικές και τάσεις της αγοράς παγκοσμίως.

Έτσι είμαστε σήμερα εδώ, σε θέση να παρέχουμε μεγάλη γκάμα φωτογραφικών υπηρεσιών με την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική, έχοντας ικανοποιημένους και μόνο πελάτες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μεγάλοι επώνυμοι πελάτες όπως η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπου μας αναθέτει χρόνια τώρα  τη φωτογράφηση προϊόντων της ( www.redstore.gr ), καθώς και των επίσημων προϊόντων της UEFA για το CHAMPIONS LEAGUE και το EUROPA LEAGUE.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη φωτογράφηση γάμου, στη φωτογράφηση βάπτισης, στη φωτογράφηση προϊόντων, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων, φωτογράφηση ποδοσφαίρου, διαφημιστικής φωτογραφίας, μόδας και πορτραίτου.

Επίσης αναλαμβάνουμε πολλών ειδών βιντεοσκοπήσεις όπως βιντεοσκόπηση γάμου, βιντεοσκόπηση βάπτισης, βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων κ.λ.π.

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες είτε στο κατάστημά μας ( Φωτογραφείο Studio Δέδες ) στο Μαραθώνα ( Λεωφ.Μαραθώνος 34 ), είτε στο ιδιόκτητο Studio φωτογραφήσεων στην Αθήνα ( Βύσανης 7 – Καματερό ), είτε σε εξωτερικό ή σε δικό σας χώρο.

Αναλαμβάνουμε φωτογράφηση μυστηρίων, καθώς και βιντεοσκόπηση – κινηματογράφηση σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στα πανέμορφα νησιά μας, έχοντας υπέροχες εμπειρίες και συνεργασίες με ζευγάρια στην Τήνο, στη Σέριφο, στη Σαντορίνη, στην Πάτμο, στην Κώ κ.λ.π.

Μετά την κάθε φωτογράφηση με τον κατάλληλο κάθε φορά εξοπλισμό, ακολουθεί ποιοτική επεξεργασία στο πλήρως εξοπλισμένο Studio μας, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα τελευταίας τεχνολογίας.

γιωργος δεδες φωτογραφος γαμου βαπτισης προιοντων

Εξοπλισμός

Ενημερωνόμαστε διαρκώς και ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας, για να είμαστε πάντα πρωτοπόροι στην εξέλιξη της νέας ψηφιακής τεχνολογίας, με σύγχρονες φωτογραφικές μηχανές, με ειδικούς φακούς και τηλεφακούς και βιντεοκάμερες υψηλής ευκρίνειας.

Διαθέτουμε οργανωμένο εργαστήριο ψηφιακής επεξεργασίας και ειδικά για φωτογραφία γάμου και φωτογραφία βάπτισης, με νέας γενιάς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και σύγχρονα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και ήχου, μοντάζ, ρετούς κ.λ.π.

Τέλος το Studio μας ως προς το design, εκτός του ότι ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα για πιο εξειδικευμένες φωτογραφήσεις, όπως πορτραίτα, αντικείμενα κ.λ.π., πλαισιώνεται και από τον απαραίτητο εξοπλισμό:
Studio Flash, Background Systems και Φόντα,Continuous Lighting, Umbrellas-Reflectors-Soft Boxes, Light tends, Table top studio, επαγγελματικούς ανεμιστήρες κ.λ.π.

Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση, ότι θα ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και προσδοκία σας.

Η φιλοσοφία μας

– Αφοσίωση στην λεπτομέρεια, με ποιότητα , φαντασία, επαγγελματισμό, αλλά και συναίσθημα για ένα μοναδικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα.

– Στενή παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας και συνεχόμενες επενδύσεις στην αγορά τελευταίας γενιάς εξοπλισμού.

– Παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς.

– Συνεχή αναβάθμιση της οπτικής μας και βελτίωση της αισθητικής μας.

Εμπιστευτείτε μας και εμείς θα σας δικαιώσουμε για την επιλογή σας. Όχι μόνο με την ποιότητα της δουλειάς μας, αλλά και με το ήθος μας, την συνέπειά μας, την αντιμετώπιση της κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε ως ξεχωριστής και μοναδικής, και τέλος με γρήγορους χρόνους διεκπεραίωσης και παράδοσης.

Και εάν έχετε μια φοβερή ιδέα για φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση… ελάτε να την κάνουμε πράξη!

 

Το ιδιόκτητο studio μας στο Καματερό


error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!