Η προετοιμασία της νύφης

Η προετοιμασία της νύφης

Η φωτογραφία στην προετοιμασία της νύφης είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια στη φωτογραφία γάμου.
Η νύφη και οι συγγενείς είναι συνήθως αγχωμένοι, ο κόσμος πολύς σε σχέση με τους χώρους προετοιμασίας κι ο χρόνος λιγοστός!
Η προετοιμασία της νύφης φωτογραφικά ξεκινάει αφού έχει τελειώσει από την ετοιμασία του μαλλιού και του μακιγιάζ. Η νύφη κάνει τις τελευταίες πινελιές του μακιγιάζ, φοράει το νυφικό της, διασκεδάζει με τις φίλες της, φοράει τα κοσμήματα της, τα νυφικά παπούτσια και βγαίνει αναμνηστικές φωτογραφίες με τους γονείς της, φίλους και συγγενείς, καθώς και πορτρέτα.
Για το λόγο αυτό συμβουλεύουμε όλες τις νύφες να είναι έτοιμες από τη διαδικασία χτενίσματος και μακιγιάζ, τουλάχιστον μισή με μία ώρα πριν φύγουμε οι φωτογράφοι και εικονολήπτες για να πάμε εγκαίρως στην εκκλησία, ώστε να υπάρχει χρόνος για τη φωτογράφησή τους.
Επιπλέον όταν η νύφη ετοιμάζεται νωρίτερα, εξοικειώνεται με το φωτογράφο και έχει την αυτοπεποίθηση και την άνεση που χρειάζεται!
© 2019 Studio Dedes

About Γιώργος Δέδες

Είμαι ο φωτογράφος Γιώργος Δέδες, ιδιοκτήτης του Studio Δέδες και μένω στην Αθήνα. Η φωτογράφηση γάμου, η φωτογράφηση βάπτισης και η φωτογράφηση προϊόντων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Διαθέτοντας δύο επαγγελματικούς χώρους στο νομό Αττικής, ένα ιδιόκτητο και μοντέρνο στούντιο φωτογραφήσεων στην Αθήνα εξειδικευμένο και σε φωτογράφηση προϊόντων κι ένα φωτογραφείο κατάστημα λιανικής στα Μεσόγεια, είμαι διαθέσιμος να αναλάβω τη φωτογράφηση του γάμου σας ή τη φωτογράφηση της βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής, της πανέμορφης επαρχίας μας, των νησιών μας αλλά και του εξωτερικού.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!