Τι να προσέξω στο γάμο μου!

Τι να προσέξω στο γάμο μου!

1. Το νυφικό φόρεμα κατά κύριο λόγο καθορίζει το ύφος του γάμου σας. Γι’ αυτό όλα εκείνη την ημέρα, θα πρέπει να ταιριάζουν με αυτό το στοιχείο. Το κουστούμι του γαμπρού, το μέρος της δεξίωσης, τα χρώματα του στολισμού, είναι καθοριστικά για να φανεί ένα ενιαίο σκηνικό.

2. Το φώς καθορίζει το ύφος της φωτογραφίας. Έχει τελείως διαφορετικό ύφος μία συννεφιασμένη ημέρα από μία ηλιόλουστη, ή ο καλοκαιρινός ήλιος το μεσημέρι, με αυτόν της άνοιξης. Οι ώρες που λειτουργούν καλύτερα φωτογραφικά, είναι πριν τη δύση του ηλίου. Οπότε ιδανική ώρα θα ήταν να αρχίσει και να τελειώσει το μυστήριο ενώ είναι ακόμη μέρα.

3. Ένα χτένισμα «νυφικό» με ένα εξίσου έντονο μακιγιάζ και νυφικό είναι υπερβολή. Μπορείτε να δείξετε νύφη χωρίς να πλεονάζεται.

4. Είναι πολύ όμορφες οι στιγμές και μοναδικές που χάνεις αν αργήσεις να ετοιμαστείς. Ο χρόνος γίνεται πιο πιεστικός στο τέλος της προετοιμασίας. Για να μην συμβεί αυτό, τελείωσε το νυφικό μακιγιάζ και το χτένισμα νωρίς!

5. Δεν υπάρχουν πρέπει! Σχεδίασε το γάμο σου χωρίς «πρέπει» ή έστω περιόρισέ τα αρκετά. Μπορείς να αποφύγεις την κλασσική είσοδο στη δεξίωση, δημιουργώντας πιο πολλές στιγμές και κέφι!

6. Δεν χρειάζεται να είναι πολλοί καλεσμένοι, το σημαντικό είναι να κρατήσετε τους φίλους σας κοντά σας. Να είστε περιτριγυρισμένοι δηλαδή από δικούς σας ανθρώπους που θέλετε πραγματικά να είναι μαζί σας εκείνη την ημέρα και οι οποίοι σας ξέρουν και σας αγαπούν. Με αυτόν τον τρόπο νιώθετε πιο άνετα, απ’ ότι με συγγενείς που τους έχετε ζήσει λιγότερο.

7. Μην επηρεάζεστε από συγγενείς ή φίλους, που μπορεί να έχουν διαφορετικά γούστα από τα δικά σας. Συμβουλευτείτε όσους γνωρίζουν, αλλά συζητήστε το κατ’ εξοχήν με τον άνθρωπό σας!

8. Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται είναι να το ζήσεις! Μη σκέφτεστε λοιπόν κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να πάει στραβά.Ο γάμος σε πηγαίνει μόνος του. Σημασία έχει η αγάπη σας! Το κέφι σας! Αν εσείς περάσετε καλά, θα περάσουν και οι καλεσμένοι!

© 2020 Studio Dedes

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!