Φωτογράφηση βάπτισης στην Αθήνα | Περιστέρι

Φωτογράφηση βάπτισης στην Αθήνα | Περιστέρι

Η φωτογράφηση βάπτισης του μικρού Ευστάθιου, έγινε την Κυριακή 10 Ιουλίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Περιστέρι.
11:30 η ώρα το πρωί, στα μέσα του καλοκαιριού, ένα χαμογελαστό αγοράκι πήρε το όνομά του και όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς της οικογένειας ήταν κοντά του.
Καλαίσθητος ο στολισμός με προσοχή στη λεπτομέρεια, μας πρόσφερε ωραίο θέμα αλλά και φόντο για την φωτογράφιση της βάπτισης. Ο γονείς Άγγελος και Δώρα έλαμπαν από χαρά και περηφάνεια, όπου ακόμα και κατά τη διάρκεια του βαπτίσματος ή πιο απλά της “κολυμπήθρας”, οι εκφράσεις τους, τα βλέμματά τους, η χαρά τους και η ανησυχία τους, ο αυθορμητισμός τους ήταν ότι πρέπει για το φωτογραφικό μου φακό! Από την άλλη ο μικρός Ευστάθιος ήρεμος σε όλη τη διάρκεια της τελετής, στο τέλος αποκοιμήθηκε προλαβαίνοντάς τον όμως οριακά να τον “αποθανατίσουμε” με τα ωραία βαπτιστικά του και το φινετσάτο καπελάκι του.
Φωτογραφίες βάπτισης που όπως πάντα θα αποτελέσουν μοναδικό κειμήλιο αγάπης για την οικογένεια, όπου θα τις συνοδεύσω με τις ευχές μου ο νεοφώτιστος να είναι γερός, πολύχρονος και καλότυχος και η ευτυχία αυτής της ημέρας, όπως η χαρά και η αγάπη, να κρατήσουν στην οικογένεια για πάντα.