Φωτογράφηση βάπτισης στην Οινόη Μαραθώνα

Φωτογράφηση βάπτισης στην Οινόη Μαραθώνα

Φωτογράφηση βάπτισης στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Οινόη Μαραθώνα και είχαμε για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε μία γιορτή χαράς, για την όμορφη οικογένεια του Μαρίνου και της Γεωργίας. Μία οικογένεια που σε “γέμιζε” με χαρούμενες “νότες” σε κάθε κλίκ για το τρίτο τους μέλος και μέσα από τα “αρώματα” της φύσης, αυτής της ωραίας φύσης που περιβάλλει το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, ζήσαμε στιγμές που προσδίδουν ελπίδα κι αισιοδοξία για τη συνέχεια του δύσκολου δρόμου που διανύουμε.
Με κρίση ή χωρίς κρίση, είναι “οι μικρές πατούσες” που ξεκινούν ανίκητες για να τα κατακτήσουν όλα! Κι εμείς από δίπλα να φωτογραφίζουμε και να βιντεοσκοπούμε και να παίρνουμε “κρυφά” δύναμη, από τη δύναμη της ζωής.
31 Ιουλίου λοιπόν, ημέρα Κυριακή, τελέστηκε το μυστήριο της βάπτισης του μικρού Νικόλα, σε ένα εκκλησάκι όπου πρίν 2 χρόνια ακριβώς είχαμε φωτογραφίσει το γάμο των γονιών του νεοφώτιστου.
“Σα να μη πέρασε μια μέρα” όπως λέει κι ένα γνωστό ελληνικό τραγούδι, σειρά αυτή τη φορά είχε η φωτογράφιση βάπτισης του νέου μέλους της οικογένειας. Μία φωτογράφιση που περιείχε τόσα πολλά συναισθήματα, τόσα πολλά χαμόγελα. Πλατιά χαμόγελα φίλων και συγγενών που βρέθηκαν εκεί, δίπλα στα παιδιά.
Τα βαπτιστικά με το ξύλινο παπιγιόν, ο στολισμός με θέμα καλοκαιρινό και θαλασσινό, οι μπομπονιέρες, τα πεντανόστιμα ντόνατς, οι δροσεροί χυμοί,η “ήρεμη” καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ο γλυκούλης Νικόλας που κοιτούσε αμήχανος, όλα χρωμάτισαν ευχάριστα την τελετή της βάπτισης.
Γεωργία και Μαρίνο σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για την όμορφη συνεργασία μας και σε αυτή τη φωτογράφηση, εύχομαι η ζωή να σας δώσει όσες πιό πολλές χαρές γίνεται, να είναι το αγγελούδι σας γέρο και καλότυχο και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!