Φωτογράφηση βάπτισης στη Νέα Μάκρη | Προφήτης Ηλίας

Φωτογράφηση βάπτισης στη Νέα Μάκρη | Προφήτης Ηλίας

Ο Χρήστος με τη Μαρία, βάπτισαν το γιό τους Γιώργο την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Ανατολή Νέας Μάκρης.

Καλόβολος ο νεοφώτιστος, συμμετείχε “ενεργά” στη φωτογράφηση αλλάζοντας συνεχώς αγκαλιές, αλλά και μόνος του σε ιδιαίτερες πόζες όταν στο τέλος του μυστηρίου τον αφήσαμε να παίξει στις κούνιες στην πλατεία που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία.

Η φωτογράφιση βάπτισης αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι των αναμνήσεών μας. Αποτυπώνει ανεπανάληπτες στιγμές, όπου με το πέρασμα του χρόνου οι φωτογραφίες βάπτισης είναι ικανές να μεταφέρουν όλα αυτά τα συναισθήματα εκείνης της ημέρας. Όμορφα κι έντονα συναισθήματα λοιπόν στη βάπτιση του μικρού Γιώργου, με τους καλεσμένους κι ιδιαίτερα τα παιδάκια να απολαμβάνουν στο τέλος νοστιμότατα γλυκίσματα και ντόνατς, αλλά και πολλά άλλα δωράκια.

Χρήστο και Μαρία σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, εύχομαι κάθε ημέρα που ξημερώνει για το παιδάκι σας να είναι γεμάτη χαρά κι ευτυχία κι ο νεοφώτιστος να είναι γερός και καλοτύχερος!
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!