Φωτογράφηση βάπτισης στον Ασπρόπυργο

Φωτογράφηση βάπτισης στον Ασπρόπυργο

Ο Παναγιώτης με τη Δήμητρα, βάπτισαν την κόρη τους Αριάδνη στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στην παραλία Ασπροπύργου. Φωτογράφηση βάπτισης στον Ασπρόπυργο λοιπόν, στην ίδια εκκλησία δηλαδή όπου πριν από περίπου δύο χρόνια, είχαμε αναλάβει και τη φωτογράφηση του γάμου τους. Δύο χρόνια και κάτι μήνες…Αν δεν είχα κοιτάξει την ατζέντα μου, θα έλεγα ότι είχαν περάσει απλά…κάτι μήνες!
Κι όμως ο χρόνος κυλάει σαν νερό και μαζί με αυτόν και η ζωή, όπου επιφυλάσσει πραγματικά ωραίες, έντονες στιγμές κι εναλλαγές. Είναι εντυπωσιακό και συγκινητικό, να βλέπω την τότε όμορφη νυφούλα Δήμητρα, να δακρύζει από χαρά και συγκίνηση παρακολουθώντας την βάπτιση της κόρης της, της μικρής Αριάδνης. Κι από την άλλη οι γιαγιάδες, οι παππούδες, “πλημμυρισμένοι” από ευτυχία, να κρατούν αγκαλιά το “πολύτιμο” εγγόνι.
Φωτογράφηση βάπτισης λοιπόν σε μια φορτισμένη από συναισθήματα ατμόσφαιρα, με τη νεοφώτιστη να δείχνει στην αρχή αρκετά “επιφυλακτική” απέναντι στο φακό μας και να μας χαρίζει στη συνέχεια ωραίες εικόνες με τα νάζια της και τα παιχνίδια της,με αποκορύφωμα τη στιγμή της κατήχησης. Και τελικά όπως συνηθίζεται άλλωστε, να ξεσπάει σε κλάματα τη στιγμή της “κατάδυσης” ,τη στιγμή δηλαδή της κολυμπήθρας. Φωτογραφίες βάπτισης που θα έχουν ποικιλία εικόνων, εναλλαγές εκφράσεων και συναισθημάτων.
Η TinkerBell για μία ακόμη φορά φέτος ήταν το θέμα της βάπτισης, καθώς “συμμετείχε” στο στολισμό και στις μπομπονιέρες. Οπότε και το ψηφιακό άλμπουμ της βάπτισης που θα σχεδιάσουμε ( όπως και το dvd της βιντεοσκόπησης ), θα έχει ως θέμα την TinkerBell μαζί με τους “συνεργάτες” της.Κι ως φόντα αντίστοιχα, λευκό χρώμα σε εναλλαγή με απαλές εικόνες του δάσους.
Ολοκληρώνοντας λοιπόν το άρθρο μας, θα ευχηθούμε στη νεοφώτιστη με το ωραίο όνομα Αριάδνη, να είναι πολύχρονη και υγιής, στους δε γονείς Παναγιώτη και Δήμητρα να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν και σύντομα να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη βάπτιση…