Φωτογράφηση βάπτισης στον Κάλαμο

Φωτογράφηση βάπτισης στον Κάλαμο

Φωτογράφηση βάπτισης στον Κάλαμο, ημέρα Τρίτη, Φεβρουάριο μήνα, 3 η ώρα το μεσημέρι…Ως φωτογράφος βάπτισης μπορώ να πώ ότι ο συνδιασμός αυτός δεν είναι και ο πιθανότερος να σου συμβεί! Και το κερασάκι στην τούρτα,…ένα μωρό μόλις 3 μηνών! Φωτογραφία βάπτισης με αρκετές ιδιαιτερότητες!
Έτσι λοιπόν η Μαρία με το Γιάννη, δύο εξαιρετικά παιδιά, βάπτισαν το γιό τους το μικρό (πολύ μικρό όμως!) Βασίλη, στις 2 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:00μ.μ.,στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου στον Κάλαμο. Η ημέρα ηλιόλουστη, σίγουρα δεν ήταν μία κλασσική χειμωνιάτικη ημέρα, με τη μικρή Σοφία την αδερφή του νεοφώτιστου, να κλέβει την παράσταση! Μία κούκλα που έδειξε ότι έχει άριστες σχέσεις με τον φωτογραφικό φακό!
Φωτογραφία βάπτισης στον γραφικό Κάλαμο λοιπόν, με τον μόλις 3 μηνών Βασίλη να αδυνατεί (δικαιολογημένα) να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του «μοντέλου» προς φωτογράφηση. Πάντως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο,καταφέραμε να τον στηρίξουμε! Δεν νομίζουμε ότι ενδιαφέρθηκε και ιδιαίτερα για την φωτογράφηση, μάλλον περισσότερο είχε το νού του πότε θα θηλάσει! Ίσως για αυτό όποτε αντίκριζε τη μητέρα του, άνοιγε συνεχώς το στόμα του!Μοναδικός! Την έβλεπε κι έλιωνε!
Πάμε στη βάπτιση τώρα, με έναν «πλούσιο» στολισμό, ωραία βαπτιστικά και τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου (Παναγίτσα), να βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Καλάμου. Κι άλλες φορές στο παρελθόν έχουμε επισκεφθεί την συγκεκριμένη εκκλησία, για φωτογράφηση γάμου και βάπτισης…Βλέπετε το φωτογραφείο μας στο Μαραθώνα και το Studio μας ( Studio Δέδες ) στην Αθήνα, εξυπηρετεί κι αυτές τις περιοχές όπως είναι ο Κάλαμος, ο Ωρωπός ,η Σκάλα Ωρωπού, οι Άγιοι Απόστολοι κ.λ.π. Φωτογράφος βάπτισης Αθήνας λοιπόν (έννοιες απαραίτητες για τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις) με ιδιαίτερη παρουσία στο Δήμο Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και την ευρύτερη περιοχή, και έντονη δραστηριότητα στην πανέμορφη Ελληνική επαρχία.
Μια ωραία συνεργασία για εμάς στον Κάλαμο, που έχει βέβαια και συνέχεια, καθώς ακολουθεί ο σχεδιασμός για το ψηφιακό άλμπουμ της βάπτισης και το ψηφιακό άλμπουμ της νονάς, το μοντάζ της βιντεοσκόπησης της βάπτισης για την εγγραφή του DVD, η εκτύπωση φωτογραφιών κ.λ.π.
Όσο για το μικρό Βασίλη, ο οποίος ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι «άκλαφτος» την έβγαλε τη βάπτιση παρά το «νεαρό» της ηλικίας του, θα του ευχηθούμε να είναι πάντα τόσο δυνατός, πολύχρονος και τυχερός! Μαρία και Γιάννη να σας ζήσει!









error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!