Φωτογράφηση βάπτισης στο Μαρούσι | Άγιος Νικόλαος

Φωτογράφηση βάπτισης στο Μαρούσι | Άγιος Νικόλαος

Βαδίζοντας προς το τέλος του 2015 και λίγες ημέρες πρίν τον εορτασμό των Χριστουγέννων, είχαμε την φωτογράφηση βάπτισης του μικρού Γιώργου στο Μαρούσι.
Ως φωτογράφος γάμου και βάπτισης, συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή των εορτών των Χριστουγέννων για την τέλεση μυστηρίων, καθώς η όλη γιορτινή ατμόσφαιρα με αισθήματα δέους, κατάνυξης και ευλάβειας, προσδίδει ένα ιδιαίτερο “χρώμα” και συναίσθημα στην τέλεση του μυστηρίου του γάμου ή του βαπτίσματος.
Η Ελισάβετ με τον Πάνο λοιπόν, επέλεξαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μαρούσι για να βαπτίσουν τον πρωτότοκο γιό τους Γιώργο, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00 π.μ. η ώρα. Όσον αφορά εμάς, βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον, καθώς πρίν 2 χρόνια είχαμε κάνει την φωτογράφηση του γάμου στη Νέα Μάκρη της Ελισάβετ και του Πάνου, όπως και πέρσι την φωτογράφηση βάπτισης στη Νέα Μάκρη, της ανηψιάς της Ελισάβετ. Το έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές, πόσο συναρπαστικό είναι μέσα από το επάγγελμα του φωτογράφου γάμου και βάπτισης, να βλέπεις την βιολογική εξέλιξη και συνέχεια της ζωής. Φωτογραφία βάπτισης με ευτυχισμένα ζευγάρια, μωρά, συγκινημένους παππούδες και γιαγιάδες, εκφράσεις, βλέμματα, συναισθήματα, ωραίες στιγμές και εικόνες για καταγραφή από το έμπειρο μάτι του φωτογράφου αλλά και του εικονολήπτη.
Κάπως έτσι κι ο μικρός Γιωργάκης, αν και διστακτικός κι επιφυλακτικός στην αρχή με το φακό μας, στη συνέχεια χαλάρωσε και με όμορφες και πρωτότυπες εκφράσεις, μας χάρισε ωραίες φωτογραφίες για ένα όμορφο και καλαίσθητο ψηφιακό άλμπου βάπτισης.
“Στυλάτος” ο νεοφώτιστος με το κόκκινο παπιγιόν και τα “μοδάτα” βαπτιστικά, έκανε περήφανους γονείς, νονούς, θείους, γιαγιάδες και παππούδες, και εμείς με τη σειρά μας θα του ευχηθούμε να είναι πολύχρονος και καλοτύχερος, και η Ελισάβετ με τον Πάνο να τον καμαρώσουν και γαμπρό κι όπως ακόμη επιθυμούν!…Και γιατί όχι…σύντομα να τα ξαναπούμε στην επόμενη βάπτιση της οικογένειας!


error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!