Φωτογράφηση βάπτισης στην Αθήνα | Άγιος Χριστόφορος Χαϊδαρίου

Φωτογράφηση βάπτισης στην Αθήνα | Άγιος Χριστόφορος Χαϊδαρίου

Και όσο το 2015 (όπως και κάθε χρόνος) πλησιάζει προς το τέλος, άλλο τόσο μειώνεται και ο αριθμός των γάμων και βαπτίσεων που πραγματοποιούνται. Βλέπετε οι περισσότεροι και δικαιολογημένα μάλλον, επιλέγουν την “ασφάλεια” του καλού καιρού που προσφέρουν οι υπόλοιποι μήνες, για να τελεστεί όλη η διαδικασία του μυστηρίου με μεγαλύτερη “άνεση”.
Νοέμβριος μήνας λοιπόν, ημέρα Κυριακή και εμείς βρεθήκαμε στο Δαφνί Χαϊδαρίου, για την φωτογράφηση της βάπτισης του μικρού Αντώνη. Ο καιρός “σύμμαχός” μας, ένα ωραίο λοιπόν φθινοπωρινό πρωινό, όπου ο Βαγγέλης με την Σοφία βάπτισαν τον μικρό Αντώνη σε μια όμορφη εκκλησία του νομού Αττικής, τον Άγιο Χριστόφορο Χαϊδαρίου. Το δασάκι που περιβάλλει τον Ιερό Ναό, προσφέρει ένα ιδανικό φόντο για φωτογραφία βάπτισης.
Φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση βάπτισης στην Αθήνα λοιπόν, με τον Αντώνη να μην δυσκολεύεται μπροστά στο φακό μας και να ποζάρει με άνεση και αρκετά χαμόγελα μπροστά από την εκκλησία και τον όμορφο στολισμό. Και βέβαια στα highlights της φωτογράφησης αυτής της βάπτισης, ανήκει και η στιγμή που ο μικρός Αντώνης την ώρα που τον έγδυναν οι γονείς του, μας πρόσφερε ιδιαίτερες πόζες κάνοντας όρθιος το “ψιλό” του, κοιτάζοντας την όλη “διαδικασία” με καμάρι αλλά ταυτόχρονα και αμηχανία. Αυθόρμητες στιγμές αλλά και κλασσικές, όπου ένας φωτογράφος βάπτισης αντιμετωπίζει αρκετές φορές!
Το τέλος της βάπτισης μας βρήκε στο δασάκι πίσω από την εκκλησία όπου κάναμε την οικογενειακή φωτογράφιση, με τον Αντώνη με τα ωραία βαπτιστικά του να εναλλάσει αγκαλιές! Και σε περίοπτη θέση βέβαια οι νιόπαντροι νονοί Παύλος και Αγγελική, την φωτογράφηση του γάμου των οποίων είχαμε κάνει πριν από λίγες μέρες.
Κλείνοντας την δημοσίευσή μας, θα στείλουμε τις ευχές μας στους γονείς Βαγγέλη και Σοφία να είναι υγιείς και αγαπημένοι, στους νονούς να είναι πάντα άξιοι, ο νεοφώτιστος να είναι πολύχρονος και καλοτύχερος και να τον καμαρώσουν οι γονείς του όπως επιθυμούν!
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!