Φωτογράφηση γάμου - βάπτισης στη Σαρωνίδα

Φωτογράφηση γάμου - βάπτισης στη Σαρωνίδα

Φωτογράφηση γάμου και βάπτισης στη Σαρωνίδα είναι ο τίτλος του άρθρου μου κι αφορά τη Μαίρη με το Χάρη, όπου στις 2 Οκτωβρίου τέλεσαν τα 2 μυστήρια στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου στη Σαρωνίδα.

Η φωτογράφηση γάμου στα νότια προάστια της Αθήνας σίγουρα έχει ένα “γαλάζιο” χρώμα. Οι όμορφες παραλίες σίγουρα προσφέρονται για καλλιτεχνικές φωτογραφίες γάμου και βάπτισης. Κι ακόμη περισσότερο όταν θα γίνει και φωτογράφηση επόμενης μέρας, το γνωστό δηλαδή next day shooting.

Με το ζευγάρι επιλέξαμε να κάνουμε τη next day φωτογράφηση γάμου στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται ο Άγιος Νικόλαος στην Ανάβυσσο. Ένα ξωκλήσι στην Αττική, σε μία τοποθεσία με την αίσθηση ενός μακρινού νησιού. Μαγευτική θέα, με μία φαρδιά λωρίδα άμμου να ενώνει την Αττική με το νησάκι που βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Ότι καλύτερο για να περπατήσει ένα νεόνυμφο ζευγάρι! Φωτογραφίες γάμου στο απογευματινό φώς, όπου όλα έμοιαζαν σάν ένας ζωγραφικός πίνακας στο σκόπευτρο της φωτογραφικής μου μηχανής.

Στα ανατολικά δημιουργείται ένας απάνεμος κόλπος, όπου οι ψαρόβαρκες και το μοναδικό φώς αποτελούν ένα ιδανικό φόντο για φωτογράφηση. Ως φωτογράφος γάμου στα νότια προάστια έχω γευτεί αρκετές φορές τη μαγευτική ατμόσφαιρα της φθινοπωρινής απογευματινής πανδαισίας φυσικών χρωμάτων.

Επιστρέφοντας στην ημέρα του γάμου και της βάπτισης, σίγουρα πρωτότυπη ήταν η άφιξη του ζευγαριού πάνω σε “δύο ρόδες”, με τη μοτοσυκλέτα του γαμπρού δηλαδή. “Γκαζιάρης” ο γαμπρός πάτησε φρένο μόνο μπροστά στην εκκλησία, ενώ η νύφη μοίραζε φιλιά κι άπλετα χαμόγελα. Μετά το τέλος της τελετής και τις οικογενειακές φωτογραφίες που βγάλαμε, ακολούθησε η δεξίωση του γάμου ή καλύτερα το πάρτυ που οργάνωσε το ζευγάρι κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και συγκεκριμένα στο Mojito Bay στην Αγία Μαρίνα. Εκεί κάτω από τη ρομαντική καθοδήγηση του φεγγαριού, ολοκληρώσαμε αυτή τη φωτογράφιση γάμου και βάπτισης στη Σαρωνίδα.

Μαίρη και Χάρη να ζήσετε, ο έγγαμος βίος σας να είναι πάντα γεμάτος χαρές κι ευτυχία κι ο μικρός Κωνσταντίνος να είναι γερός και τυχερός σε όλη του τη ζωή!


About Γιώργος Δέδες

Είμαι ο φωτογράφος Γιώργος Δέδες, ιδιοκτήτης του Studio Δέδες και μένω στην Αθήνα. Η φωτογράφηση γάμου, η φωτογράφηση βάπτισης και η φωτογράφηση προϊόντων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Διαθέτοντας δύο επαγγελματικούς χώρους στο νομό Αττικής, ένα ιδιόκτητο και μοντέρνο στούντιο φωτογραφήσεων στην Αθήνα εξειδικευμένο και σε φωτογράφηση προϊόντων κι ένα φωτογραφείο κατάστημα λιανικής στα Μεσόγεια, είμαι διαθέσιμος να αναλάβω τη φωτογράφηση του γάμου σας ή τη φωτογράφηση της βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής, της πανέμορφης επαρχίας μας, των νησιών μας αλλά και του εξωτερικού.