Υπηρεσίες φωτογράφησης, βιντεοσκόπησης που προσφέρουμε

Φωτογράφηση Γάμου

Φωτογράφηση γάμουΤο Studio μας, βλέπει την ημέρα του γάμου σας σαν μία ξεχωριστή ιστορία αγάπης, αναδεικνύοντας την μαγεία της στιγμής.

Φωτογραφίζουμε στιγμές, εκφράσεις και συναισθήματα, διαθέτοντας και το κλασσικό στυλ αν προτιμάτε, αλλά και το στυλ του ρεπορτάζ.

Στόχος μας: κάθε φωτογραφία γάμου, να είναι ένα έργο τέχνης, που να αποτυπώνει μια σκέψη, μια ιδέα, ένα συναίσθημα για πάντα, έχοντας και ως γνώμονα την προσωπικότητα, το ύφος και το στυλ του κάθε ζευγαριού.

Επιδίωξή μας: η μέρα του γάμου σας να διατηρηθεί αποτυπωμένη και αναλλοίωτη στο χρόνο, με ένα άψογο αισθητικό, καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, με τη μέγιστη δυνατή βελτίωση από την ψηφιακή επεξεργασία στο εργαστήριό μας.

Έμπνευσή μας: «Εσείς». Μοιραζόμαστε τις επιθυμίες σας, και με φαντασία, πρωτοτυπία και μοντέρνα οπτική, τις πραγματοποιούμε. Δίνουμε έμφαση στην αισθητική, αλλά και ιδιαίτερη σημασία στον αυθορμητισμό και την καταγραφή της μοναδικής στιγμής ,για να φτάσουμε στο οπτικό αποτέλεσμα που σας ταιριάζει.

Μία φωτογραφία, 1000 λέξεις!
Αφήστε να εξελιχθούν όλα φυσικά και ως φωτογράφος γάμου, θα αφηγηθώ τη δική σας ιστορία, με έναν ξεχωριστό και ρομαντικό τρόπο.

© 2019 Studio Dedes

 

Φωτογράφηση Βάπτισης

Φωτογράφηση βάπτισης… Όλοι θέλετε αυτή η μοναδική στιγμή στη ζωή του παιδιού σας να μείνει αξέχαστη σε όλους.

Για αυτό, θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε με τρυφερότητα και σεβασμό , μια ξεχωριστή φωτογράφηση για το αγγελούδι σας, σαν παραμύθι, που θα το συνοδεύουν μια ζωή.

Αυθόρμητες, όμορφες, συναισθηματικές φωτογραφίες, που θα σφραγίσουν αυτή τη μοναδική στιγμή, διακριτικά, με αγάπη, στοργή και υπομονή.

Με κύριο πρωταγωνιστή το μικρό μας φίλο ή την μικρή μας φίλη, επικεντρωνόμαστε στον αυθορμητισμό τους και αποτυπώνουμε τα αθώα συναισθήματα τους με τρόπο τόσο απλό, χωρίς υπερβολές και στησίματα .
Και για να το πετύχουμε όμως αυτό, θα ξεκινήσουμε την φωτογράφηση πριν την βάπτιση, με πολλές φωτογραφίες, μετά στην εκκλησία και αργότερα σε μια εξωτερική φωτογράφηση.
Ακόμα και φωτογράφηση σε κάποια από τις επόμενες ημέρες αν το θελήσετε (Next day shooting).

Στόχος μου ως φωτογράφος βάπτισης, είναι οι φωτογραφίες του παιδιού σας να είναι αληθινές, ζωντανές και εκτός από το μυστήριο της βάπτισης, να έχετε πορτραίτα του μωρού που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Είναι υποχρέωσή μου, οι στιγμές που είναι πολύτιμες για εσάς και το μικρό σας, να παραμείνουν ζωντανές για πάντα.

© 2019 Studio Dedes

 

Ψηφιακά Album

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ψηφιακά άλμπουμ γάμου, ψηφιακά άλμπουμ βάπτισης, ψηφιακά άλμπουμ γάμου-βάπτισης, όπως και Digital Albums ή Photobooks, με υλικά που προέρχονται από τις πιο γνωστές και καλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες του χώρου, με εκπληκτικό design, που καλύπτουν όλα τα γούστα των πελατών μας (μοντέρνα, κλασικά, εκκεντρικά κ.λπ.).

Κάθε ψηφιακό άλμπουμ γάμου ή ψηφιακό άλμπουμ βάπτισης που δημιουργούμε είναι ξεχωριστό, με διαχρονική αξία και αντοχή στο χρόνο. Σχεδιάζεται και επιμελείται από εμάς, αναμιγνύοντας τη μακέτα και τη φωτογραφία γάμου ή την φωτογραφία βάπτισης, ώστε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό, από άποψης αισθητικής αποτέλεσμα. Πρίν την εκτύπωσή του, υπάρχει η δυνατότητα να το δούμε μαζί προσεκτικά και να κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές επιθυμείτε. Επιδίωξή μας, κάθε φορά που ξεφυλίζετε τα σαλόνια του, να σας μεταφέρει σε εκείνες τις μοναδικές στιγμές του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Η βιβλιοδεσία γίνεται με σύγχρονα μέσα και νέας γενιάς μηχανήματα, χωρίς καθυστερήσεις. Επιλέγετε από μία μεγάλη γκάμα μεγεθών και σχεδίων ( εξώφυλλα και ιδέες ) και από υλικά (για το εξώφυλλο ), όπως γνήσιο δέρμα, τεχνόδερμα, δερματίνη, καμβά, plexiglass, ξύλο, ζωγραφιστό ξύλο,πλαστικοποιημένη φωτογραφία, σμάλτο, αλουμίνιο κ.λ.π.

Επίσης διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και σε όλα τα μεγέθη στα αναλογικά (παραδοσιακά) άλμπουμ.

© 2019 Studio Dedes

Next Day Shooting

Η τάση των τελευταίων χρόνων, θέλει τα ζευγάρια να ολοκληρώνουν τη φωτογράφηση του γάμου τους, αν όχι την επόμενη ημέρα, κάποια μέρα μετά τον γάμο.

Στη next day φωτογράφιση, το ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί σε διαφορετικές τοποθεσίες, θάλασσα, βουνό, πόλη, ενώ ο φωτογράφος γάμου, έχει περισσότερο χρόνο για δημιουργικές λήψεις.
Γνωρίζοντας καλά την ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα ( φυσική έδρα του καταστήματός μας ), μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικά μέρη για την φωτογράφηση και βιντεοσκόπησή σας ( φράγμα λίμνης,παραλία Σχινιά κ.λ.π.).Επίσης, μπορούμε να επισκεφτούμε και οποιοδήποτε μέρος μας προτείνετε (της Ελλάδος ή του εξωτερικού) , για μια τέτοια φωτογράφηση.

Εσείς θα επιλέξετε και εμείς θα φροντίσουμε να νιώσετε άνετα και οικεία, μέσα από τον φωτογραφικό μας φακό.

Ξαναζήστε και απολαύστε την ατμόσφαιρα του γάμου σας, με όμορφες ιδέες και διάθεση.

© 2019 Studio Dedes

Newborn

Η εμπειρία μας σε μια τόσο «ευαίσθητη φωτογράφιση» ,όπως είναι αυτή ενός νεογέννητου μωρού ( newborn photography ), εξασφαλίζει όχι μόνο ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό αποτέλεσμα, αλλά και το ότι αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με μεγάλη προσοχή, ευαισθησία και αυστηρή εφαρμογή των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής.

Η φωτογράφηση του νεογέννητου, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά τις πρώτες 15 ημέρες της ζωής του και ειδικότερα από την 5η εως την 10η ημέρα. Αυτό το διάστημα το μωρό κοιμάται τις περισσότερες ώρες της ημέρας, με αποτέλεσμα να μην ενοχληθεί από την φωτογράφηση, αλλά και να μας προσφέρει πλουσιοπάροχες ευκαιρίες, για ωραίες λήψεις.

Διαθέτουμε ποικιλία αξεσουάρ για την φωτογράφηση, η οποία μπορεί να γίνει είτε στο Studio μας στο Καματερό, είτε στον χώρο σας κατόπιν συνενόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας ( προτείνουμε τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης ), ώστε να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και να προγραμματίσουμε περίπου την ημερομηνία της φωτογράφισης.

© 2019 Studio Dedes

 
 
 
 
 
Η βιντεοσκόπηση με την φιλοσοφία του Studio Δέδες, έχει ένα τελείως διαφορετικό ύφος από τα συνηθισμένα.

Η εμπειρία και η γνώση μας στην επεξεργασία, στο προσεκτικό μοντάζ και στην βιντεοσκόπηση, με την εκμετάλλευση των κύριων σκηνών, με εναλλαγές, θα κάνει το βίντεο σας μια μοναδική ταινία μικρού μήκους, που θα το απολαμβάνετε όσες φορές και αν το δείτε.

Το DVD που θα παραλάβετε, είναι άριστης ποιότητας εικόνας και ήχου, με εύκολη περιήγηση στα περιεχόμενα και εντυπωσιακή εισαγωγή, special effects, video clip, δίνοντας και ιδιαίτερη προσοχή στην μουσική επένδυση, για τέλειο αποτέλεσμα.

Επιλογή δικής σας αν θέλετε, ειδικά το DVD της βάπτισης, να είναι εμπνευσμένο από μοντέρνα animation και πολλά ειδικά εφέ cartoοns, σχεδιασμένα αποκλειστικά από το Studio μας.

Για την τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, προτείνουμε την λήψη σε ποιότητα Full High definition (FullHD 1080p) και την εγγραφή σε BLU-RAY δίσκους. Η τεχνογνωσία μας και ο ιδιόκτητος ( τελευταίας γενιάς ) εξοπλισμός μας, μας επιτρέπουν να κάνουμε πράξη, την «εμμονή μας» στην τελειότητα.

© 2019 Studio Dedes

 

Ψηφιακές Βιντεοσκοπήσεις Υψηλής Ευκρίνειας

 
 
 
 
 

Φωτογράφηση Μόδας

Η φωτογράφηση μόδας είναι αρκετά απαιτητική.

Είναι πραγματική πρόκληση το να βάλεις σε μια εικόνα όλη σου τη δημιουργικότητα, αλλά και χωρίς να ξεφεύγει από τον αρχικό σκοπό της φωτογράφησης που είναι η προβολή του προϊόντος.

Έτσι, φωτογραφίζοντας ένα μοντέλο, ένα ρούχο, ένα αξεσουάρ ή κόσμημα ή δημιουργώντας ένα book μοντέλου, προσπαθούμε πάντα να βγάζουμε εικόνες πρωτότυπες και λειτουργικές, οι οποίες να δίνουν αυτό που πρεσβεύει η ίδια η βιομηχανία της μόδας: Νέες, σύγχρονες ιδέες και προσωπικό στυλ.

Για μια τέτοια επαγγελματική φωτογράφηση, χρειάζεται κατάλληλος εξοπλισμός για εσωτερικές, αλλά και για εξωτερικές συνθήκες.

Κατάλληλη τεχνογνωσία και φαντασία, στοιχεία που διαθέτουμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

© 2019 Studio Dedes

Φωτογράφηση Προϊόντων

Η φωτογράφηση προϊόντων, καθώς και η διαφημιστική φωτογραφία, γίνεται στο ιδιόκτητο και πλήρως εξοπλισμένο Studio μας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με τον κατάλληλο για την κάθε περίπτωση εξοπλισμό νέας γενιάς και με το ύφος που επιβάλλει το project της κάθε εργασίας.

Ακολουθεί ψηφιακή επεξεργασία που γίνεται ανάλογα με τη είδος της διαφήμισης ( eshop, εισαγωγή σε ιστοσελίδα, έκδοση έντυπου υλικού κ.λ.π ). Εφαρμόζουμε όλες τις σύχρονες τεχνικές φωτογράφησης,όπως Ghost Mannequin Effects καθώς και πολλές άλλες μεθόδους .

Όπως ήδη γράφουμε και στο προφίλ, θα αναφέρουμε και εδώ, την συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μεγάλοι επώνυμοι πελάτες, όπως η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπου μας αναθέτει χρόνια τώρα , τη φωτογράφηση προϊόντων της ( www.redstore.gr ), καθώς και των επίσημων προϊόντων της UEFA για το CHAMPIONS LEAGUE και το EUROPA LEAGUE.

Οποιοδήποτε και αν είναι το αντικείμενο εργασιών της Εταιρίας σας, είμαστε εδώ για να βρούμε μαζί τον καλύτερο και τον πιο ελκυστικό τρόπο φωτογράφησής του.

© 2019 Studio Dedes

Λοιπές Υπηρεσίες

– Ψηφιακές εκτυπώσεις φωτογραφιών οποιονδήποτε μεγεθών.
– Φωτογραφίες διαβατηρίων, ταυτοτήτων, διπλωμάτων κ.λ.π σε 5′ λεπτά.
– Εκτυπώσεις φωτογραφιών από οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο ( κάρτες μνήμης, usb sticks, cd, dvd, κινητά κ.λ.π ) σε 1′ λεπτό.
– Εκτύπωση φωτογραφιών από παραδοσιακά film.
– Πορσελάνες για μνημεία ( με φωτογραφία ), σε όλα τα μεγέθη και σχέδια, με ή χωρίς μπρούτζινη κορνίζα.
– Αναπαλαίωση, αποκατάσταση ζημιών ( ρετούς ), παλιών φωτογραφιών.
– Εκτύπωση φωτογραφιών σε οποιοδήποτε υλικό ( καμβά, κεραμικά, κούπες, ρούχα, καπέλα, puzzles, κονκάρδες, μενταγιόν, ομπρελόκ, mouse pad, κρυστάλλινες κορνίζες κ.λ.π ).
– Αντιγραφή όλων των τύπων βιντεοκασετών σε DVD.
– Ξύλινες κορνίζες σε μεγάλη ποικιλία, που φτιάχνονται σε οποιοδήποτε μέγεθος.
– Έτοιμες κορνίζες ( σε διάφορα υλικά ).
– Προσκλητήρια γάμου και προσκλητήρια βάπτισης σε μεγάλη ποικιλία.

© 2019 Studio Dedes

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!