Φωτογράφηση γάμου στην Αθήνα | Ζωοδόχου Πηγή Λυκόβρυσης

Φωτογράφηση γάμου στην Αθήνα | Ζωοδόχου Πηγή Λυκόβρυσης

Φωτογραφία γάμου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Λυκόβρυση, περιελάμβανε το πρώτο μας Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη.Πιό συγκεκριμένα ο Παύλος με την Αγγελική, επέλεξαν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, να τελέσουν το γάμο τους στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση.
Ένας γάμος που κλείστηκε στο studio φωτογραφείο μας στο Καματερό, μέσα καλοκαιριού 2015, σε μία κρίσιμη καμπή της κρίσης στη χώρα μας. Aκόμη θυμόμαστε τις εύλογες ανησυχίες του Παύλου για την τύχη του ευρώ και γενικότερα της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας και κατ’ επέκταση του γάμου. Τα πιο απαισιόδοξα σενάρια τελικώς δεν επικράτησαν και ο γάμος τελέστηκε όπως ακριβώς με ελπίδα και αισιοδοξία σχεδίασαν ο Παύλος με την Αγγελική.
Ως φωτογράφος γάμου και βάπτισης, χαίρομαι ιδιαιτέρως που συμμετέχω και παρακολουθώ (και ακόμη καλύτερα αποτυπώνω) αυτές τις όμορφες πτυχές της ζωής, που σηματοδοτούν την ελπίδα και την συνέχειά της…
Επιστροφή και πάλι στην φωτογράφηση του γάμου, όπου ολοκληρώθηκε στη δεξίωση που οργάνωσε το ζευγάρι στην Πάρνηθα και συγκεκριμένα στις αίθουσες δεξιώσεων Το χρυσό ελάφι. Μια βραδιά γεμάτη από γλέντι και χορό.Είναι τελικά πολύ όμορφο και ελπιδοφόρο να διαπιστώνει κανείς πόσες ανοχές και διάθεση για ζωή έχει ο λαός μας (κάτι το οποίο επιβεβαιώσαμε και από τις υπόλοιπες γεμάτες αίθουσες).
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά,αυτό ευχόμαστε και θα ευχηθούμε και ιδιαιτέρως στους νεόνυμφους Παύλο και Αγγελική,καθώς επίσης να έχουν υγεία και σύντομα να αποκτήσουν και τους πολυπόθητους απογόνους τους!
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!