Φωτογράφηση γάμου στην Αθήνα

Φωτογράφηση γάμου στην Αθήνα

Η φωτογράφηση γάμου στην Αθήνα, αποτελεί μια δημιουργική πρόκληση, μια ευχάριστη αναζήτηση για τον επαγγελματία φωτογράφο γάμου, να ανακαλύψει και να εκμεταλλευτεί τις πάμπολλες φυσικές ομορφιές του νομού Αττικής που μπορούν να συνεισφέρουν σε μία καλλιτεχνική φωτογράφηση.

Η φωτογράφηση της προετοιμασίας του γαμπρού και της νύφης, του μυστηρίου και της δεξίωσης, ολοκληρώνονται με την καθιερωμένη πλέον next day φωτογράφηση γάμου ή αλλιώς φωτογράφηση γάμου επόμενης μέρας ή next day shooting. Η μοναδική κάθε φορά γαμήλια ιστορία, οφείλει να αποτυπωθεί μέσα από ρομαντικές, αυθεντικές, καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

Γιατί όταν όλα θα έχουν τελειώσει, οι φωτογραφίες γάμου είναι αυτές που θα θυμίζουν αιώνια την πιο ευτυχισμένη μέρα των νεονύμφων. Κάτι το οποίο είχε επισημάνει κι ο γαμπρός Ζαχαρίας και είναι αυτό που πάντα θέλω ως φωτογράφος γάμου να ακούω από τους μελλοντικούς μου πελάτες. Γιατί έτσι αντιλαμβάνομαι την φωτογραφία γάμου, γιατί έτσι αισθάνομαι καλλιτεχνικά ελεύθερος να δημιουργήσω με το ζευγάρι μοναδικές εικόνες με απεριόριστη αντοχή στο χρόνο.

Με το Ζαχαρία και τη Μαρία, ένα όμορφο και νέο ζευγάρι, αναζήτησα κινηματογραφικές εικόνες, καλαίσθητες συνθέσεις και το σημαντικότερο να αποτυπώσω αληθινά συναισθήματα, γνήσια και βαθιά επικοινωνία μεταξύ των νεονύμφων. Το συναίσθημα και η έκφραση έχει πρωτεύοντα ρόλο στην δουλειά μου. Για αυτό και το ζευγάρι επιθυμώ στις φωτογραφήσεις μου να έχει σωματική αλλά και ψυχική επαφή, να αγκαλιάζεται, να ανταλλάσει βλέμματα, χαμόγελα, ερωτικές εκφράσεις και αγγίγματα.

Και κάπου εκεί εμπλέκεται και το περιβάλλον, όπου θα αποτελέσει το φόντο στον φωτογραφικό μου πίνακα και θα προσδώσει την απαραίτητη ρομαντική ατμόσφαιρα. Λατρεύω αυτή την ατμόσφαιρα, τον άριστο φωτισμό και νομίζω ότι η περιοχή που βρίσκονται τα πρώην βασιλικά ανάκτορα στο Τατόι προσφέρονται για μια επαγγελματική next day φωτογράφηση γάμου. Αυτή την περιοχή επισκεφθήκαμε με το ζευγάρι για το γνωστό next day shooting.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση και η δεξίωση στο μαγευτικό κτήμα Jockey, όπου οι καταπράσινοι χώροι του προσφέρονται για φωτογράφηση γάμου. Προσπάθησα και πιστεύω ότι τα κατάφερα να μην αλλοιώσω τον ρομαντικό κι ατμοσφαιρικό φωτισμό όπου περίτεχνα έχουν δημιουργήσει οι υπεύθυνοι στο κτήμα Jockey, τα ζωντανά χρώματα, όπου με τη βοήθεια των 2 φωτιστικών μου Icelight 2 το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Η γαμήλια δεξίωση ξεκίνησε με την εντυπωσιακή είσοδο του ζευγαριού και περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις. Όπως το δώρο του γαμήλιου ταξιδιού στην Πράγα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον των νεονύμφων. Ακολούθησε το δώρο των φίλων του γαμπρού, μια πανέμορφη ‘ Oriental ‘ κοπέλα, όπου χόρεψε ανατολίτικους κι αισθησιακούς χορούς ή πιο απλά τον χορό της κοιλιάς για χάρη του γαμπρού…έχοντας τον καθηλωμένο μπροστά της, ανεβάζοντας τους παλμούς όλου του ανδρικού κοινού. Ιδιαίτερες στιγμές όπου ως φωτογράφος γάμου απολαμβάνω να αποτυπώνω.

Αυτά τα ωραία συνέβησαν σε αυτή την πραγματικά υπέροχη μέρα, σε αυτή τη φωτογράφηση γάμου στην Αθήνα. Κλείνοντας το άρθρό μου θα ευχηθώ στους νεόνυμφους Ζαχαρία και Μαρία όλη τους η ζωή να είναι τόσο λαμπερή και χαρούμενη όπως η ημέρα του γάμου τους και να είναι πάντα τόσο αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι!

( Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες. Ακόμη περισσότερες φωτογραφίες για αυτό το γάμο μπορείτε να δείτε και στο site μου https://studio-dedes.gr/ και συγκεκριμένα στο μενού Φωτογράφηση γάμου στην Αθήνα ).

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!