Φωτογράφηση γάμου Νέα Μάκρη | Next day φωτογράφηση Αθήνα

Φωτογράφηση γάμου Νέα Μάκρη | Next day φωτογράφηση Αθήνα

Η φωτογράφηση γάμου και η next day φωτογράφηση, για μια ακόμη χρονιά παρά τις «αντίξοες» συνθήκες δηλώνει παρούσα. Η πιο δύσκολη εφαρμογή ίσως της φωτογραφικής τέχνης, με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Από την άλλη μεριά υπάρχει και η ανάγκη των μελλόνυμφων ζευγαριών για μια καλλιτεχνική φωτογράφιση γάμου, διαφορετική και πρωτότυπη.
Έτσι φθάσαμε αισίως στα τέλη Αυγούστου και πιο συγκεκριμένα στις 27 του τελευταίου καλοκαιρινού μήνα, όπου ο Γιάννης με την Πένυ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη Νέα Μάκρη. Ένα εκκλησάκι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και αποτελεί επιλογή πολλών ζευγαριών για την τέλεση του γάμου τους.
8:00 η ώρα το βράδυ ήταν ο γάμος, όμως εμείς ξεκινήσαμε αρκετά νωρίτερα με τη φωτογράφηση της προετοιμασίας του γαμπρού που έγινε στο ξενοδοχείο EURO HOME  στην παραλία Μαραθώνα και συνεχίσαμε με τη φωτογράφηση της προετοιμασίας της νύφης που έγινε στο ξενοδοχείο Golden Coast στο Μαραθώνα. Το «κλείσιμο» της αυλαίας αυτής της υπέροχης μέρας, έγινε με τη δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι στο Κτήμα Ράικου-Καλοκαιράκι στη Νέα Μάκρη, πολύ κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής .
Η φωτογράφιση γάμου όπως έχω τονίσει αρκετές φορές, απαιτεί από όλους μεράκι, κέφι και ενέργεια. Συστατικά που υπήρχαν πλουσιοπάροχα στη συνεργασία μας με το ζευγάρι και παρέμειναν μέχρι και τη next day φωτογράφιση γάμου που κάναμε, όπου η επιλογή μας ήταν να γίνει η φωτογράφηση στη λίμνη Μπελέτσι στην Πάρνηθα, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Και πιο συγκεκριμένα στα επιβλητικά νεοκλασσικά δημόσια κτίρια που αποτελούν την Αθηναϊκή Τριλογία (γνωστοί κι ως οι τρείς ναοί της μάθησης), στην Ακαδημία Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο και στην Εθνική Πινακοθήκη.
Εκεί ολοκληρώθηκε και η συνεργασία μας με το ζευγάρι και κλείνοντας αυτή τη δημοσίευση, θα στείλω όπως πάντα τις ευχές μου στους νεόνυμφους να ζήσουν μία ζωή γεμάτη υγεία, αγάπη κι ευτυχία και σύντομα  όλα αυτά να συνοδευτούν κι από παιδικά χαμόγελα!









error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!