Φωτογράφηση γάμου στο Καματερό | Νext day στο Πάρκο Τρίτση

Φωτογράφηση γάμου στο Καματερό | Νext day στο Πάρκο Τρίτση

Φωτογράφηση γάμου στο Καματερό και next day φωτογράφηση στο Πάρκο Τρίτση ο κενρικός τίτλος του παρόντος άρθρου και αφορά τον  Δημήτρη με τη Χριστίνα, οι οποίοι ενώθηκαν με τα “ιερά δεσμά” του γάμου, το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο Καματερό. “Φορώντας” το πιο ωραίο χαμόγελό τους οι νεόνυμφοι, “απλά” βίωσαν την ευτυχία του “να γίνεσαι ένα με αυτόν που αγαπάς”.
Μέσα καλοκαιριού λοιπόν και όπως κάθε χρόνο, η φωτογράφηση γάμου και η next day φωτογράφηση έχει την τιμητική της. Ο πιο απαιτητικός ίσως “κλάδος” της φωτογραφίας, όπου ο φωτογράφος γάμου καλείται να αποτυπώσει την ένταση της στιγμής, τη συναισθηματική φόρτιση, να κάνει το “κλικ” της μηχανής τη σωστή στιγμή, ώστε να μεταδώσει στο “θεατή” τα ιδιαίτερα συναισθήματα που κατακλύζουν τους νεόνυμφους και όλους τους εμπλεκόμενους τη στιγμή της λήψης…
Όλα λοιπόν συνέβησαν “έτσι όμορφα κι απλά” ,στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό, μία καλοχτισμένη, μεγάλη και γεμάτη λευκά μάρμαρα εκκλησία, σχεδόν δίπλα στη μόνιμη κατοικία μου. “Κοντινοί” συγγενείς με το γαμπρό, αναρωτιόμουν συνεχώς αν ήμουν μεταξύ των προσκεκλημένων ή για να καλύψω φωτογραφικά το γάμο. Υπέροχα συναισθήματα, άψογη συνεργασία και δικαιολογημένη η “επιπλέον” οικειότητα με το ζευγάρι, τους γονείς και πολλούς καλεσμένους.
Μετά το τέλος της τελετής και των οικογενειακών φωτογραφιών, ακολούθησε η δεξίωση του γάμου στο Amadeus Hall. Κι όπως συνηθίζεται πλέον με τα περισσότερα ζευγάρια, η συνεργασία μας συνεχίσθηκε και μία από τις επόμενες ημέρες, όπου κάναμε τη next day φωτογράφηση γάμου στο Πάρκο Τρίτση. Επισκεφθήκαμε το Πάρκο, όπου με τη χρήση διαφόρων φωτιστικών μεθόδων ( ανακλαστήρες, ασύρματα φλάς, Icelight 2 ), προσπάθησα να δώσω μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στις λήψεις μου.
Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε σε πρώτη φάση η συνεργασία μας με το ζευγάρι και θα ακολουθήσει η κατασκευή των ψηφιακών άλμπουμ του γάμου, το μοντάζ του video κ.λ.π.
Κλείνοντας εδώ το άρθρο μου, θα ευχηθώ στο Δημήτρη και τη Χριστίνα “Βίον Ανθόσπαρτον” ,να είναι πάντα μαζί αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι και σύντομα να έχουμε “ευχάριστα” νέα για τους απογόνους τους.error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!