Φωτογράφηση γάμου στο Μάτι | Κοίμηση Θεοτόκου

Φωτογράφηση γάμου στο Μάτι | Κοίμηση Θεοτόκου

Η φωτογράφηση γάμου του Πάνου και της Μαρίας στο Μάτι, έγινε το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. Μία ιδιαίτερα γεμάτη “φωτογραφικά” ημέρα, καθώς όχι μόνο ξεκινήσαμε νωρίς το απόγευμα με την φωτογράφηση της προετοιμασίας της νύφης, αλλά είμασταν στο πόδι από νωρίς το πρωί, όπου είχαμε την φωτογράφηση ενός άλλου διπλού μυστηρίου γάμου-βάπτισης και με δεξίωση παρακαλώ!
“Τρέχοντας” λοιπόν φθάσαμε στο πατρικό της Μαρίας, όπου κάναμε την κλασσική φωτογράφηση της προετοιμασίας της νύφης, με πολλές οικογενειακές φωτογραφίες με τους γονείς ιδιαίτερα συγκινημένους, το οποίο κι επιδίωξα να αποτυπώσω με το φακό μου. Ωραίες στιγμές!
Ακολούθησε ο γάμος στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου στο Μάτι, σε μία από τις αγαπημένες μου εκκλησίες και καταλήξαμε για τη δεξίωση στην κοσμική ταβέρνα Τα πατητήρια του Μπαϊρακτάρη στο Μαραθώνα.
Κάπως έτσι φθάσαμε στο τέλος αυτής της πραγματικά πολύ γεμάτης ημέρας, έχοντας “φορτώσει” τις κάρτες μνήμης με χιλιάδες φωτογραφίες! Φυσικό κι επόμενο όταν φωτογραφίζεις ασταμάτητα από το πρωί, μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας!
Όσον αφορά τη next day φωτογράφηση γάμου που είχαμε κανονίσει με το ζευγάρι, αυτή δεν έγινε ποτέ, φαντάζομαι λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών της προχωρημένης εγκυμοσύνης της Μαρίας. Δεν πειράζει, επιφυλασόμαστε για μια next day φωτογράφηση με το καλό στη βάπτιση!
Κλείνοντας θα ευχηθώ στους νεόνυμφους να είναι πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, να τους ζήσει το όμορφο αγοράκι που από ότι γνωρίζουμε πρόσφατα έφεραν στον κόσμο και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν!