Φωτογράφηση γάμου στο Grand Resort Lagonissi

Φωτογράφηση γάμου στο Grand Resort Lagonissi

Το Grand Resort στο Λαγονήσι, βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στην κοσμοπολίτικη Αθηναϊκή Ριβιέρα και προσφέρεται για μία καλλιτεχνική φωτογράφηση γάμου.
Με εκπληκτική θέα στο Σαρωνικό κόλπο, το 5 αστέρων θέρετρο μοιάζει με ένα “ατμοσφαιρικό” νησί. Το εκθαμβωτικό γαλάζιο της θάλασσας, συνδιάζεται με τη γαλήνη και τη διακριτική πολυτέλεια ενός υπερσύγχρονου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
Σε αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο επέλεξαν ο Αποστόλης με τη Μαίρη, δύο υπέροχοι άνθρωποι από όλες τις απόψεις, να τελέσουν το ιερό μυστήριο του γάμου, την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 7:00 η ώρα το απόγευμα.
Με φόντο λοιπόν το Αιγαίο έγινε η σεμνή τελετή και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται στον ονειρεμένο χώρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Ηρεμία και χαλάρωση σε ένα κατάφυτο τοπίο, σε ένα πραγματικό παράδεισο.
Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τις ιδιαίτερες φωτιστικές συνθήκες (ο ήλιος να βρίσκεται ακριβώς “κόντρα” στο σημείο όπου τελείται το μυστήριο) και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, γνώσεις κι εμπειρία, να μετατρέψω ως φωτογράφος γάμου αυτή τη “δύσκολη” φωτιστικά κατάσταση, σε απόλυτο σύμμαχό μου για ατμοσφαιρικές λήψεις στη γλυκιά “μέθη” του ηλιοβασιλέματος. Μία ατμόσφαιρα πλούσια από τα χρώματα του ήλιου και της θάλασσας, όπου εναλλάσονταν αρμονικά στον ορίζοντα ανάμεσα στην καταπράσινη φύση και το “κρυστάλλινο” Αιγαίο.
Μετά το τέλος του μυστηρίου, η φωτογράφηση γάμου ολοκληρώθηκε με τις οικογενειακές φωτογραφίες αλλά και τη φωτογράφηση του ζευγαριού, τη στιγμή όπου η φύση “οργίαζε” κάνοντας δώρο σε νεονύμφους αλλά και σε μένα ως φωτογράφο γάμου, το πιο ρομαντικό γλυκό σούρουπο.
Ακολούθησε η δεξίωση σε ένα από τα πολυτελή εστιατόρια του Grand Resort, πλάι στο κύμα και την πανδαισία του καλοκαιρινού φεγγαριού.
Κλείνοντας τη δημοσίευσή μου, θα ευχηθώ στους νεόνυμφους Αποστόλη και Μαίρη να είναι η ζωή τους τόσο χαρούμενη και λαμπερή όπως η ημέρα του γάμου τους και σύντομα τα χαμόγελά τους να συνοδεύονται και από παιδικά χαμόγελα. Καλούς απογόνους!