Φωτογράφηση γάμου | Next day φωτογράφηση γάμου

Φωτογράφηση γάμου | Next day φωτογράφηση γάμου

Φωτογράφηση γάμου, next day φωτογράφηση γάμου ο τίτλος του άρθρου μου και πιο απλά…Γάμος…Δύο άνθρωποι…μία ζωή κοινή όπου το εγώ αφανίζεται…γίνεται εμείς!
Πηγή έμπνευσης για μένα και το Studio μου ο γάμος, όπου γίνεται ακόμη ισχυρότερη όταν η συνεργασία αφορά υπέροχα ζευγάρια όπως ο Ηλίας με την Ειρήνη. Συστατικά για μια μοναδική φωτογράφηση γάμου.
Μία ημέρα ιδιαίτερη για τις δύο οικογένειες των παιδιών, μία ημέρα “λαμπερή”, γεμάτη χαρά, συγκίνηση, όμορφα κι έντονα συναισθήματα. Σάββατο λοιπόν 23 Ιουλίου του 2016 και ο Ηλίας με την Ειρήνη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου στο Μαραθώνα.
Είναι μοναδικό το πόσο θετικά αντιμετωπίζουν πλέον τα μελλόνυμφα ζευγάρια τη φωτογράφηση του γάμου τους. Και το πόσο πολύ θέλουν να συνδέσουν τη ζωή τους με τις αναμνήσεις από όσα θα έχουν ζήσει αυτή τη μοναδική ημέρα.
Αυτά διέκρινα στις συζητήσεις μας όταν συναντηθήκαμε με το ζευγάρι για να κλείσουμε τη συνεργασία μας και η λαχτάρα της Ειρήνης για ωραίες φωτογραφίες γάμου, με ώθησαν ακόμη περισσότερο να αποδώσω τα μέγιστα. Η καλή φωτογραφία γάμου δεν επαφίεται στην τύχη. Είναι συνδιασμός πολύπλοκων παραγόντων, όπου μέσα σε αυτά εμπλέκεται και η χημεία με το ζευγάρι.
Νωρίς νωρίς ξεκινήσαμε λοιπόν με τη φωτογράφιση της προετοιμασίας του γαμπρού κι ακολούθησε η φωτογράφιση της προετοιμασίας της νύφης. Χαμόγελα, πειράγματα, περίεργα παραδοσιακά έθιμα και πολλά άλλα μας συνόδευσαν και στα δύο “σπιτικά”. Ακολούθησε η τελετή του γάμου με πολλούς προσκεκλημένους σε αυτό το γραφικό από πλευράς τοποθεσίας εκκλησάκι, τον Άγιο Νεκτάριο. Βρισκόμενος σε ύψωμα στην περιοχή του Μαραθώνα, προσφέρει ωραία θέα που “βοηθάει” σίγουρα στη φωτογράφηση.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν βέβαια το “πάρτυ” όπου είχε ετοιμάσει το ζευγάρι στο Way Out Café-Pool-Bar στην παραλία Μαραθώνα, όπου ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος “απογείωσε” το κέφι όλων των παρεβρισκόμενων και ευχήθηκε βέβαια τα καλύτερα στο νιόπαντρο ζευγάρι.
Η συνεργασία μας με τους νεόνυμφους ολοκληρώθηκε με τη next day φωτογράφηση γάμου που κάναμε στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα, στο γνωστό και πολυφορεμένο φράγμα του Μαραθώνα, αλλά και στη θάλασσα στο Σχοινιά. Ατελείωτο κέφι για φωτογράφηση από όλους, με το γλυκό επίλογο να “γράφεται” εντός της θάλασσας στο πευκοδάσος του Σχοινιά. Η όποια μικρή διστακτικότητα του γαμπρού κάμφθηκε πανεύκολα και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας με τον Ηλία και την Ειρήνη.
Κλείνοντας το άρθρο μου, θα ευχηθώ στους νεόνυμφους να παραμείνουν ερωτευμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα, να ζήσουν ευτυχισμένοι με υγεία και πολλούς απογόνους! Χίλιες ευχές για μια υπέροχη ζωή!
( Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και στην κατηγορία Φωτογράφηση γάμου )


error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!