Καλλιτεχνική φωτογράφηση γάμου

  • Home
  • /Καλλιτεχνική φωτογράφηση γάμου

Η φωτογράφηση γάμου και η φωτογράφηση βάπτισης αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καλλιτεχνικής μου δραστηριότητας. Οι φωτογραφίες γάμου που δημιουργώ θέλω να προκαλούν έντονα συναισθήματα. Επιδιώκω τη δημιουργία κινηματογραφικών εικόνων με πινελιές από το ρεύμα του ρομαντισμού, έχοντας κι ένα άρωμα από το χώρο της μόδας, σε καλαίσθητες και δυναμικές συνθέσεις. Αναζητώ την ισορροπία, την ομορφιά, την αισθητική τελειότητα. Ως φωτογράφος γάμου με έδρα την Αθήνα, προσπαθώ οι εικόνες μου να αποτελούν ένα έργο τέχνης κι εσείς αναπόσπαστο κομμάτι μίας μαγικής εικόνας. Με δύναμη ψυχής και περίσσεια αγάπης, αναζητώ καλαίσθητες πόζες με αληθινά συναισθήματα και αυθεντικές εκφράσεις.
Έχοντας εξειδίκευση στη next day φωτογράφηση γάμου, ή αλλιώς καλλιτεχνική φωτογράφηση γάμου επόμενης μέρας, το γνωστό δηλαδή next day shooting, είμαι διαθέσιμος να αναλάβω τη φωτογράφηση του γάμου σας ή τη φωτογράφηση της βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής, της πανέμορφης επαρχίας μας, των νησιών μας, αλλά και του εξωτερικού.
Οι φωτογραφίες γάμου και οι φωτογραφίες βάπτισης υπάρχουν για να διατηρούν υπέροχες αναμνήσεις. Αναμνήσεις που ο φωτογράφος οφείλει να αιχμαλωτίσει με ενθουσιασμό, επαγγελματισμό κι αξία.
Βλέπετε ένα δείγμα από φωτογραφήσεις μου. Επιλέξτε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!