Φωτογράφηση γιορτής 1ου Δημοτικού σχολείου Νέας Μάκρης

Φωτογράφηση γιορτής 1ου Δημοτικού σχολείου Νέας Μάκρης

Η φωτογράφηση της καλοκαιρινής γιορτής του 1ου Δημοτικού σχολείου Νέας Μάκρης, όπου για την Στ’ τάξη ήταν και αποχαιρετιστήρια γιορτή, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016,στις 7:00 μ.μ. η ώρα.
Όταν η αγάπη και η εργατικότητα των εκπαιδευτικών συνδιάζεται με το ταλέντο, την ενέργεια και το πάθος των μαθητών, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Εκεί χρειάζεται και η καλλιτεχνική ματιά ενός έμπειρου φωτογράφου. Έτσι λοιπόν συνέβη και στο κατάμεστο από κόσμο προαύλιο του 1ου Δημοτικού σχολείου Νέας Μάκρης, όπου τα παιδιά παρουσίασαν την καλοκαιρινή τους γιορτή.

Μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια, ομιλίες, απονομή βραβείων, αποχαιρετισμό της έκτης τάξης και πολλά άλλα περιελάμβανε το «μενού» της γιορτής. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν ο αποχαιρετισμός των μαθητών της Στ’ τάξης προς το δάσκαλό τους Κο Μιχάλη Δαγιάννη, όπου προσφέροντάς του μία ωραία ανθοδέσμη, όλοι ήθελαν να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Εμείς από την πλευρά μας,αποδεχόμενοι το κάλεσμα του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων, αναλάβαμε να κάνουμε τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της σχολικής γιορτής. Το dvd της γιορτής, μπορούν οι μαθητές να το προμηθευτούν είτε σε συνενόηση με το Σύλλογο Γονέων, είτε να το πάρουν απευθείας από το φωτογραφείο μας στο Μαραθώνα ( Studio Δέδες,Λεωφ.Μαραθώνος 23 τηλ.2294067676 ).

Τις φωτογραφίες της εκδήλωσης, μπορούν οι μαθητές και γονείς να τις δούν στο site μας www.studio-dedes.gr και συγκεκριμένα στο μενού «Περιοχή πελατών«,στην κατηγορία «Διάφορες φωτογραφήσεις» .Εκεί μπορούν να επιλέξουν και να σημειώσουν τα νούμερα των φωτογραφιών που επιθυμούν και να έρθουν στο κατάστημά μας να τις τυπώσουν. Επίσης οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες και για αγορά μέσω του site μας ( είτε τυπωμένες είτε σε ηλεκτρονική μορφή ),στο μενού Ηλεκτρονικό κατάστημα και στη συνέχεια Αγορά φωτογραφιών. Για όλα τα παραπάνω απαιτείται κωδικός πρόσβασης, τον οποίο θα πρέπει οι μαθητές και οι γονείς να τον προμηθευτούν από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Επανερχόμενοι στη γιορτή, θα παρατηρήσουμε ότι σε αυτούς τους «περίεργους» καιρούς που ζούμε, που κυριαρχούν αρκετά προβλήματα και η γεμάτη άγχος καθημερινότητα, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει φώς. Αυτή την αισιοδοξία μας την έδωσαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Νέας Μάκρης.
Κλείνοντας το άρθρο μας για τη φωτογράφηση της γιορτής από το Studio Δέδες, θα δώσουμε συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, στον Σύλλογο Γονέων για την οργάνωση της εκδήλωσης και στα παιδιά θα ευχηθούμε να έχουν υγεία και καλή σταδιοδρομία. Καλό καλοκαίρι!

 

About Γιώργος Δέδες

Είμαι ο φωτογράφος Γιώργος Δέδες, ιδιοκτήτης του Studio Δέδες και μένω στην Αθήνα. Η φωτογράφηση γάμου, η φωτογράφηση βάπτισης και η φωτογράφηση προϊόντων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Διαθέτοντας δύο επαγγελματικούς χώρους στο νομό Αττικής, ένα ιδιόκτητο και μοντέρνο στούντιο φωτογραφήσεων στην Αθήνα εξειδικευμένο και σε φωτογράφηση προϊόντων κι ένα φωτογραφείο κατάστημα λιανικής στα Μεσόγεια, είμαι διαθέσιμος να αναλάβω τη φωτογράφηση του γάμου σας ή τη φωτογράφηση της βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής, της πανέμορφης επαρχίας μας, των νησιών μας αλλά και του εξωτερικού.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!