Φωτογράφηση γάμου | Next day φωτογράφηση στην Αθήνα

Φωτογράφηση γάμου | Next day φωτογράφηση στην Αθήνα

Φωτογραφία γάμου! Η απόλυτη εμπειρία! Μπορεί ως φωτογράφος γάμου να την έχω ζήσει πάμπολλες φορές, όμως κάθε φορά για μένα θα είναι και μοναδική!
Ένα ακόμη εξαίρετο ζευγάρι, ο Τάκης με την Τούλα, μας ανέθεσαν την φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση του γάμου τους, που έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Μαραθώνα.
Το μυστήριο τελέστηκε στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας, παρουσία πολλών προσκεκλημένων, σε ένα όμορφο φθινοπωρινό απόγευμα. Βλέπετε και η θέση που βρίσκεται ο Άγιος Νεκτάριος στον Μαραθώνα, σε ύψωμα και με ωραία θέα, προσφέρεται για την τέλεση μυστηρίων.
Η όμορφη αυτή ατμόσφαιρα, “διαταράχθηκε” (ευχάριστα βέβαια!) από τις κόρνες των πυροσβεστικών οχημάτων κατά την διάρκεια του Ησαϊα! Βλέπετε η φωτιά που άναψε ο πυροσβέστης στο επάγγελμα γαμπρός στην καρδιά της νύφης, ήταν μεγάλη! Φυσιολογική λοιπόν και αντίδραση των συναδέλφων του Τάκη…
Μετά το μυστήριο ακολούθησε η δεξίωση στο κοσμικό κέντρο ” Αρχοντικό του Λέκκα ” στο Μαραθώνα, με πολύ φαγητό, ποτό και χορούς.
Εμάς βέβαια η αποστολή μας δεν ολοκληρώθηκε εδώ, αλλά συνεχίσθηκε με την next day φωτογράφηση του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα και στο Ζάππειο. Μέρη που προτείναμε εμείς και χαρήκαμε που το ζευγάρι αποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη!
Περπατήσαμε λοιπόν στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας, και με πολλή κέφι και ζωντάνια βγάλαμε πολλές και υπέροχες φωτογραφίες γάμου. Άλλοι μας κοίταγαν περίεργα, πολλοί μας χειροκρότησαν και ακόμη περισσότεροι μας ευχήθηκαν!
“Μέσα” σε όλα ο γαμπρός με την νύφη, και κάπως έτσι μας πήρε το βράδυ και καταλήξαμε στο Ζάππειο Μέγαρο, για να ολοκληρώσουμε την ‘ φωτογράφηση επόμενης μέρας ‘ , όπως έχει καθιερωθεί να λέγετε.
Η συνεργασία μας με τον Τάκη και την Τούλα, ήταν πραγματικά εξαιρετική. Όλοι μας απολαύσαμε αυτές τις ώρες φωτογράφησης, καθώς και την βόλτα μας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Κλείνοντας θα ευχηθούμε στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και πάντα με τόση θετική διάθεση να αντιμετωπίζουν όλες τις πτυχές της ζωής!
Περισσότερες φωτογραφίες για αυτό το γάμο μπορείτε να δείτε και στο site μου, στην κατηγορία ‘ Φωτογράφηση γάμου ‘.

 

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!