Φωτογράφηση μαθητών 1ου νηπίου Μαραθώνα

Φωτογράφηση μαθητών 1ου νηπίου Μαραθώνα

Στις 29 Μαίου 2015,πραγματοποιήσαμε την φωτογράφηση των μαθητών του 1ου νηπίου Μαραθώνα, που περιλαμβάνει κλασικό και ολοήμερο τμήμα.
Για μία ακόμη φορά απολαύσαμε την συνεργασία με τα «μικρά» σε ηλικία μοντέλα,όπου η πόζα και το νάζι «περίσσευαν». Ευχάριστη εμπειρία για εμάς τέτοιου είδους φωτογραφήσεις, που αποτυπώνουν αναμνήσεις από αυτές τις «τρυφερές» ηλικίες.
Το «πακέτο» από το Studio Δέδες για τον κάθε μαθητή, περιλαμβάνει ομαδική και ατομικές φωτογραφίες, όπου πολύ σύντομα θα είναι έτοιμα προς παράδοση.

About Γιώργος Δέδες

Είμαι ο φωτογράφος Γιώργος Δέδες, ιδιοκτήτης του Studio Δέδες και μένω στην Αθήνα. Η φωτογράφηση γάμου, η φωτογράφηση βάπτισης και η φωτογράφηση προϊόντων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Διαθέτοντας δύο επαγγελματικούς χώρους στο νομό Αττικής, ένα ιδιόκτητο και μοντέρνο στούντιο φωτογραφήσεων στην Αθήνα εξειδικευμένο και σε φωτογράφηση προϊόντων κι ένα φωτογραφείο κατάστημα λιανικής στα Μεσόγεια, είμαι διαθέσιμος να αναλάβω τη φωτογράφηση του γάμου σας ή τη φωτογράφηση της βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής, της πανέμορφης επαρχίας μας, των νησιών μας αλλά και του εξωτερικού.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!