Φωτογράφηση προϊόντων ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φωτογράφηση προϊόντων ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η φωτογράφηση των αυθεντικών προϊόντων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Superleague καθώς και στο Champions League, καθώς και των επίσημων προϊόντων της UEFA για το Champions League και το Europa League, γίνεται αποκλειστικά από το Studio Δέδες τα τελευταία χρόνια.

Στα πλαίσια αυτής της πολύχρονης συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή 11 Μαρτίου πραγματοποιήσαμε στο ιδιόκτητο Studio φωτογραφήσεων προϊόντων που διαθέτουμε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Καματερό, την φωτογράφηση του επετειακού t-shirt του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος.

Η “πρόωρη” κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, έφερε και την “πρόωρη” φωτογράφηση του καθιερωμένου πλέον τα τελευταία χρόνια,επετειακού t-shirt. Με την μοναδική ποιότητα της Adidas,της κορυφαίας εταιρείας αθλητικής ένδυσης στον κόσμο η οποία ντύνει τους νταμπλούχους Ελλάδος, το επετειακό t-shirt φέρει το νούμερο 43 ( όσα και τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός ). Το t-shirt της Adidas θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τις 13 Μαρτίου στο REDstore ( Γήπεδο Καραϊσκάκη και Μαναστηράκι ) και αναμένεται βέβαια να γίνει ανάρπαστο.

Όσο για τη φωτογράφιση από το Studio Δέδες, εφαρμόσαμε την πλέον σύγχρονη τεχνική φωτογράφισης ενδυμάτων Ghost Mannequin Effect. Η φωτογράφιση προϊόντων, αποτελεί για το Studio μας μία ιδιαίτερη πρόκληση, καθώς πρόκειται για την πλέον απαιτητική μορφή φωτογράφησης. Με μεγάλη εμπειρία ως φωτογράφος προϊόντων και διαθέτοντας τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα με πλούσιο φωτογραφικό και στουντιακό εξοπλισμό, παρέχω χρόνια τώρα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε αυτόν τον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας.

Περισσότερα για φωτογράφιση προϊόντων, μπορείτε να δείτε και στο site μας www.studio-dedes.gr

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!