Φωτογράφιση προϊόντων | Φωτογράφος προϊόντων Γιώργος Δέδες

Φωτογράφιση προϊόντων | Φωτογράφος προϊόντων Γιώργος Δέδες

Φωτογράφιση προϊόντων από το φωτογράφο προϊόντων Γιώργο Δέδε είναι ο τίτλος του άρθρου μου και αφορά βέβαια ένα ειδικό τομέα της φωτογραφίας όπως είναι η διαφημιστική φωτογραφία.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η STOIXIMAN λοιπόν, ανακοίνωσαν πρόσφατα τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας, με το stoiximan.gr να αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας του Ολυμπιακού. Η κορυφαία ελληνική εταιρία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, θα κοσμεί λοιπόν τη φανέλα της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το REDSTORE, στα πλαίσια της αποκλειστικής μας συνεργασίας τα τελευταία χρόνια για την φωτογράφηση προϊόντων τους, μας ανέθεσαν την φωτογράφηση της φανέλας με το νέο χορηγό stoiximan.gr. Όπως πάντα για την επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού, εφαρμόσθηκε η πιο σύγχρονη τεχνική φωτογράφησης ενδυμάτων, Ghost Mannequin Effect, φωτογράφηση η οποία έγινε στο ιδιόκτητο μας Studio φωτογραφήσεων προϊόντων και διαφημιστικής φωτογραφίας στην Αθήνα.

Περισσότερα για φωτογραφήσεις προϊόντων, μπορείτε να δείτε και στο site μας www.studio-dedes.gr και συγκεκριμένα στην κατηγορία Φωτογράφιση προϊόντων.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!