Φωτογράφιση βάπτισης στην Πεύκη | Άγιος Παντελεήμονας

Φωτογράφιση βάπτισης στην Πεύκη | Άγιος Παντελεήμονας

Φωτογράφιση βάπτισης στην Πεύκη…Μάρτιος μήνας…Πρώτος μήνας της Άνοιξης!…το λαό όμως να λέει… “Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης!” .Παροιμιώδη έκφραση, επειδή τα κρύα του Μαρτίου έρχονταν ξαφνικά, ενώ είχαν πια εξαντληθεί μετά το χειμώνα τα αποθέματα σε ξύλα για κάψιμο.
Εντάξει…δεν ήταν τελικά και τόσο ανησυχητικά τα πράγματα στην βάπτιση του Μάριου-Ελευθέριου, παρά και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για βροχοπτώσεις το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Φωτογράφιση βάπτισης λοιπόν το Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 11:00 η ώρα, στον Άγιο Παντελεήμονα. Μία φωτογράφιση βάπτισης που κλείστηκε στο φωτογραφείο μας στο Μαραθώνα ( φωτογραφείο διαθέτουμε και στην Αθήνα ), φωτογραφεία εξειδικευμένα σε φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση βάπτισης, όπως και σε φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμου. Φωτογράφιση βάπτισης με έμφαση στον αυθορμητισμό και στην μοναδική στιγμή της βάπτισης.
Όλοι μας λοιπόν είχαμε πάρει τα μέτρα μας…ομπρέλες κλπ, αλλά τελικά ξεμείναμε μόνο με μία βαριά συνεφιά, η οποία μάλλον ωφέλησε την “ατμόσφαιρα” στις φωτογραφίες μας. Ωραίο το καταπράσινο πάρκο που περιβάλλει τον Άγιο Παντελεήμονα στην Πεύκη, ιδανικό για καλλιτεχνική φωτογραφία βάπτισης. Εκεί λοιπόν “τραβήξαμε” τις καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες, με τους γονείς Βασίλη και Χριστίνα απαλλαγμένους από τις αρχικές τους ανησυχίες περί έντονων βροχοπτώσεων…
Εκφραστικότατος ο νεοφώτιστος, συμμετείχε ενεργά στην όλη διαδικασία της φωτογράφισης, προσφέροντας “ζεστές” αγκαλιές σε γονείς, νονούς και ιδιαίτερα σε παππούδες και γιαγιάδες! Η “διαδικασία” της κολυμπήθρας δυσκόλεψε λίγο τα πράγματα, με άφθονο κλάμα (κλασική βέβαια περίπτωση), με το νεοφώτιστο να την “πέφτει” τελικά για ύπνο στο τέλος του μυστηρίου, ταλαιπωρημένος από νονούς, ιερείς και φωτογράφους!
Κλείνοντας τη δημοσίευσή μας για τη φωτογράφηση της βάπτισης, Μάριε-Ελευθέριε θα σου ευχηθούμε να είσαι πολύχρονος και καλοτύχερος, και στους γονείς σου Βασίλη και Χριστίνα να σε καμαρώσουν όπως επιθυμούν!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!