Φωτογράφιση βάπτισης στον Κάλαμο, στην Αγία Κυριακή

Φωτογράφιση βάπτισης στον Κάλαμο, στην Αγία Κυριακή

Η εκκλησία της Αγίας Κυριακής λίγο πριν φθάσουμε στον Κάλαμο, είναι μια καλή επιλογή για την τέλεση μυστηρίου και συνεπώς για μία ιδιαίτερη φωτογράφιση βάπτισης ή γάμου. Το μεγάλο πλακόστρωτο προαύλιο, τα πέτρινα σκαλοπάτια και γενικά ο πετρόκτιστος περίβολος, οι κολώνες με τα φαναράκια, αποτελούν ιδανικά σημεία ώστε οι γονείς ή το ζευγάρι να στολίσουν σύμφωνα με τα γούστα τους και να βάλουν τις «πινελιές τους».

Καταπράσινο το περιβάλλον γεμάτο έλατα, με όμορφη θέα καθώς το εκκλησάκι βρίσκεται σε υπερυψωμένο σημείο, προσφέρεται για φωτογράφιση βάπτισης. Έτσι λοιπόν η Μαρία με το Χρήστο επέλεξαν για τη βάπτιση του μικρού γιού τους Σπύρο την Αγία Κυριακή στον Κάλαμο, όπου το υπέροχο απογευματινό φώς βοήθησε ώστε να έχουμε ιδιαίτερες φωτογραφίες βάπτισης. Η επιλογή της ώρας για το μυστήριο είναι σημαντική, καθώς το φώς είναι ένας από τους καθοριστικούς, αν όχι ο βασικότερος παράγοντας μίας καλλιτεχνικής φωτογράφισης.

Μετά το τέλος του μυστηρίου και τις οικογενειακές φωτογραφίες, ακολούθησε το τραπέζι στο Alekos bar στον Κάλαμο, όπου οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν μία γλυκιά φθινοπωρινή βραδιά.

Βαδίζοντας λοιπόν προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, σε μια σεζόν γεμάτη από μυστήρια, είμαι υποχρεωμένος λόγω του φόρτου εργασίας να περιορίσω τις δημοσιεύσεις μου και βάσει του διαθέσιμου χρόνου μου και της ιδιαιτερότητας του μυστηρίου να γράφω αυτά τα άρθρα επιλεκτικά πλέον.

Κλείνοντας εδώ, θα ευχηθώ στη Μαρία και το Χρήστο να έχουν πάντα χαρούμενες κι ευτυχισμένες στιγμές και να καμαρώσουν το νεοφώτιστο Σπύρο όπως και τα άλλα δύο παιδάκια τους όπως επιθυμούν, γεμάτα υγεία και καλοτυχία.error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!