Φωτογράφηση βάπτισης στο Γραμματικό | Άγιος Γεώργιος

Φωτογράφηση βάπτισης στο Γραμματικό | Άγιος Γεώργιος

Η φωτογράφηση βάπτισης του μικρού (!) Δημήτρη έγινε την Κυριακή 24 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Γραμματικό, στις 7:00 η ώρα το απόγευμα.
Μόνο μικρός βέβαια δεν ήταν ο Δημήτρης…θηρίο “ανήμερο”…μεγάλο ζόρι για τον Ιερέα αλλά και το φωτογράφο!
Ζωηρός αλλά και χαριτωμένος λοιπόν ο νεοφώτιστος, τον “κυνήγησα” αρκετά και από απόσταση…Δεν του πολυάρεσε όπως κατάλαβα η ιδέα της φωτογράφησης, καθώς το μυαλό του ήταν στο τρέξιμο και στο παιχνίδι με τους προσκεκλημένους φίλους του. Και βέβαια η στιγμή του “βαπτίσματος” χαρακτηριστική, με το Δημήτρη να στέκεται ακριβώς πάνω στη κολυμπήθρα!
Όλοι μας βέβαια τον απολαύσαμε στο “τραπέζι” που ακολούθησε μετά τη βάπτιση στην εξοχική ταβέρνα Ραμνούς στο Μαραθώνα, όπου οι χορευτικές του ικανότητες πραγματικά μας εντυπωσίασαν. “Χιπ-χοπ” μουσική στη διαπασών και ο Δημήτρης οργίαζε! Κι εγώ…γρήγορες ταχύτητες κλείστρου στη μηχανή, ανοιχτά διαφράγματα, υψηλά ISO, αυτόματη επιλογή εστίασης…τσάκ τσούκ τσάκ τσούκ και φύγαμε!
Κλείνοντας εδώ το άρθρο μου, θα ευχηθώ στους γονείς Αριάννα και Θωμά να είναι πάντα η ζωή τους γεμάτη με ευχάριστες συγκινήσεις, υπέροχες στιγμές κι όμορφα συναισθήματα κι ο νεοφώτιστος να είναι γερός,ευτυχισμένος και γεμάτος χαρά και ζωντάνια!