Φωτογράφιση βάπτισης

Φωτογράφιση βάπτισης

Η φωτογράφιση βάπτισης έχει μία ιδιαίτερη αίγλη και μπορεί να εκφράσει πολλά για τον “κώδικα” της κάθε οικογένειας. Ο καλός φωτογράφος βάπτισης πρέπει να “ανακαλύψει” αυτόν τον κώδικα επικοινωνίας και να καταφέρει να αποτυπώσει αυτούς τους ισχυρούς δεσμούς.
Έτσι λοιπόν και η φωτογράφιση της βάπτισης της Ίριδας-Στυλιανής στην Οινόη Μαραθώνα, έδωσε μοναδικές εικόνες που έδειξαν “περίτρανα” πόσο αγαπημένη και ιδιαίτερη είναι η οικογένεια της Φένιας και του Χάρη.
Η βάπτιση έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11:00 η ώρα το πρωί, στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Οινόη Μαραθώνα. Από νωρίς ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στο προαύλιο της εκκλησίας, με γονείς, γιαγιάδες και συγγενικά πρόσωπα να έχουν ενεργή συμμετοχή στο στολισμό, στη διακόσμηση και στην οργάνωση της τελετής της βάπτισης. Η μικρή Ίρις-Στυλιανή, συνεργάσιμη με το φακό μας ( μάλλον τους φακούς μας, καθώς χρησιμοποιήσαμε όλο το “οπλοστάσιο” που διαθέτουμε ), μας χάρισε ιδιαίτερες εικόνες με εναλλαγή εκφράσεων, άλλοτε περιέργεια και απορία, άλλοτε νάζι, άλλοτε γελαστή ή ντίβα και πολλά άλλα.
Η τελετή του βαπτίσματος έγινε όπως πάντα στον εξωτερικό χώρο, παρουσία πολλών προσκεκλημένων, δυνατού ήλιου και πολλής ζέστης! Η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο παραθαλάσσιο Camping Marathon στο Μαραθώνα, σε μία όμορφη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Εκεί λοιπόν δίπλα στη θάλασσα, πάνω στην αμμουδιά, προτείναμε στο Χάρη και τη Φένια να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες. Βλέπετε είχαμε και μία παράδοση με αυτό το ζευγάρι, καθώς η next day φωτογράφηση που είχα κάνει στο γάμο τους, ένα κομμάτι ήταν στη θάλασσα και μάλιστα μέσα στη θάλασσα!
Προσπάθησα να αποτυπώσω εικόνες που θα “αντέξουν” στο πέρασμα του χρόνου, που θα μπορείς να “ακούς” τις καρδιές να χτυπούν από αγάπη, από χαρά, από συγκίνηση, που θα μπορούν να πούν πολλά περισσότερα από τα πραγματικά γεγονότα.
Χάρη και Φένια σας ευχαριστώ που για μία ακόμη φορά με τιμήσατε να συνεργαστούμε, εύχομαι να έχετε υγεία, ευτυχία και παντοτινή αγάπη, να καμαρώσετε την κουκλίτσα σας όπως επιθυμείτε και σύντομα να οργανώσουμε το επόμενο ραντεβού μας!