Φωτογράφιση γάμου βάπτισης, next day φωτογράφηση στη Ναύπακτο

Φωτογράφιση γάμου βάπτισης, next day φωτογράφηση στη Ναύπακτο

Τι καλύτερο για φωτογράφηση γάμου και βάπτισης και ακόμη περισσότερο για next day φωτογράφηση στα χωριά που βρίσκονται κοντά στη Ναύπακτο, όπως είναι το Ευπάλιο ένας υπέροχος προορισμός σε μια τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλους.
Ο Νάσος και η Ιωάννα λοιπόν, τέλεσαν τον γάμο τους και την βάπτιση του γιού τους Απόστολου στο Ευπάλιο, το Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ.
Η διάθεσή μας από την ώρα που ξεκινήσαμε από την Αθήνα ήταν καθαρά εκδρομική, γιατί γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η φωτογράφηση αυτού του γάμου και της βάπτισης, ξεφεύγει από τα στενά επαγγελματικά όρια. Βλέπεις είχαμε σχεδιάσει με το ζευγάρι μια ορεινή “εξόρμηση” σε ένα “δροσερό” δάσος πριν ξεκινήσουν τα δύο μυστήρια, προκειμένου να κάνουμε μια πιο “ατμοσφαιρική” και καλλιτεχνική φωτογράφηση.
Σε ένα υπέροχο λοιπόν τοπίο κοντά στο Ευπάλιο, με πανύψηλα πλατάνια, “ζεστάναμε” για τα καλά τις μηχανές μας (τις φωτογραφικές εννοούμε), απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ωραία φύση.
Ο Νάσος με την Ιωάννα και τον μικρό Απόστολο, ακούραστοι πόζαραν στο φακό μας, έχοντας ήδη πάρει μια πρώτη φωτογραφική “γεύση”, καθώς από νωρίς συμμετείχαμε στις προετοιμασίες τους.
Έτσι λοιπόν κάπου στις 7:30 μ.μ., συγκεντρωθήκαμε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου που “δεσπόζει” από το 1912 στο κέντρο του Ευπαλίου, όπου σε μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα τελέστηκαν τα δύο μυστήρια.
Εμείς ολοκληρώσαμε το έργο μας με την κάλυψη και της δεξίωσης στο παραθαλάσσιο ‘Must Beach bar’, στην περιοχή Σκάλωμα. Σε μια απολαυστική λοιπόν βραδιά δίπλα (στην κυριολεξία) στην θάλασσα, με κρύα καρδιά αποχεραιτήσαμε το ζευγάρι, καθώς δύο βαπτίσεις μας περίμεναν την επόμενη μέρα στον Μαραθώνα και στη Νέα Μάκρη, οπότε η επιστροφή μας στην Αθήνα ήταν επιτακτική.
Νάσο και Ιωάννα να ζήσετε ευτυχισμένοι και να καμαρώσετε τον Απόστολο όπως επιθυμείτε.
Περισσότερες φωτογραφίες για αυτό το γάμο και τη βάπτιση μπορείτε να δείτε και στο site μου, στην κατηγορία ‘ Φωτογράφηση γάμου βάπτισης ‘.

 

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!