Φωτογράφιση γάμου στο Ναύπλιο | Next day φωτογράφιση

Φωτογράφιση γάμου στο Ναύπλιο | Next day φωτογράφιση

Φωτογράφιση γάμου στο Ναύπλιο και next day φωτογράφιση είναι ο κεντρικός τίτλος του παρόντος άρθρου μου και αναφέρομαι στο γάμο του Γιάννη και της Κυριακής…δύο υπέροχα παιδιά, ένα όμορφο ζευγάρι, μία μαγευτική πόλη και μια βροχερή, μια περιπετειώδης αλλά και μοναδική next day φωτογράφιση…Αυτό είναι το “απόσταγμα” της φωτογράφισης γάμου που έκανα στο γραφικό Ναύπλιο, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Θα ξεκινήσω από τη γοητευτικότερη ίσως Ελληνική πόλη, το μοναδικό Ναύπλιο. Γνωστό για το Μπούρτζι το μικρό φρούριο που βρίσκεται σε νησίδα μέσα στο λιμάνι, το Παλαμήδι το ενετικό φρούριο που δεσπόζει στην πόλη και την Ακροναυπλία το έτερο ενετικό φρούριο. Και βέβαια ο “παραμυθένιος” πεζόδρομος της Αρβανητιάς, που περιζώνει το βράχο της Ακροναυπλίας και προσφέρεται για μια ειδυλλιακή βόλτα, αλλά και μία καλλιτεχνική next day φωτογράφιση γάμου .

Ενθουσιάζομαι να είμαι φωτογράφος γάμου στο Ναύπλιο, οπότε κι η χαρά μου ήταν απερίγραπτη όταν ακριβώς πριν ένα χρόνο από την ημερομηνία του μυστηρίου, με είχε κλείσει το ζευγάρι για φωτογράφο του γάμου τους. Το μυστήριο τελέστηκε στις 6:30 η ώρα το απόγευμα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην κορυφή ενός λόφου του Ναυπλίου, που προσφέρει μια μαγευτική θέα της πόλης με τα ενετικά κάστρα της.

Τα πάντα ήταν μελετημένα κι οργανωμένα. Εμείς ξεκινήσαμε από πολύ νωρίς, καθώς είχαμε τη φωτογράφιση της προετοιμασίας της νύφης και του γαμπρού στο ξενοδοχείο ή αλλιώς Pension Μαριάννα, κάτω από το βράχο της Ακροναυπλίας. Συνεχίσαμε με τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση του μυστηρίου στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, όπου η τελετή ολοκληρώθηκε με αρκετές σακούλες ρυζιού να “αδειάζουν” πάνω στη νύφη αλλά και στο σβέρκο του γαμπρού, τηρώντας έτσι το έθιμο και τη λαϊκή παράδοση για “ρίζωμα” των νεονύμφων, για “πολυγονία” κι “ευγονία”. Ακολούθησαν οι οικογενειακές φωτογραφίες γάμου, όπου οι τελευταίες μετά από επιθυμία της νύφης έγιναν κάτω από το επιβλητικό Ρολόι του Ναυπλίου.

Έτσι καταλήξαμε για τη δεξίωση του γάμου, στο πολυτελέστατο και ταυτόχρονα “φιλόξενο” χώρο κοσμικών εκδηλώσεων PANTAZIS ROYAL, όπου το γλέντι και οι χοροί κράτησαν μέχρι πρωίας.

Αυτός ήταν και ο λόγος όπου δεν κάναμε την next day φωτογράφιση του γάμου την αμέσως επόμενη ημέρα, αλλά την Τρίτη όπου μας επιφύλασε μία δυσάρεστη έκπληξη! Βροχή…τι βροχή δηλαδή…καταιγίδα…ασταμάτητη! Ο φόβος κι ο τρόμος κάθε νύφης!

Εννοείται πως δεν πτοηθήκαμε, αναπροσαρμόσαμε τα σχέδια μας και την πορεία μας και αυτή η βροχερή ημέρα ήταν η αφορμή να γίνουμε πιο δημιουργικοί και τελικά να εκμεταλλευτούμε αυτό το ρομαντικό σκηνικό, αυτή την ονειρική ατμόσφαιρα, βγάζοντας υπέροχες φωτογραφίες, πραγματοποιώντας μια ρομαντική φωτογράφιση γάμου .

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας με το Γιάννη και την Κυριακή σε αυτή τη μοναδική πόλη, αποκομίζοντας όλοι μας ευχάριστες αναμνήσεις κι εμπειρίες κι όπως συνηθίζω στο τέλος κάθε άρθρου μου, θα στείλω τις ευχές μου στους νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι, με υγεία, ευημερία, πολλές χαρές και πολλούς απογόνους!

Περισσότερες φωτογραφίες για αυτό το γάμο μπορείτε να δείτε και στο site μου, στην κατηγορία ‘ Φωτογράφηση γάμου στο Ναύπλιο ‘.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!