Φωτογράφιση γάμου, next day shooting στη Ραφήνα

Φωτογράφιση γάμου, next day shooting στη Ραφήνα

Φωτογράφιση γάμου και next day shooting στη Ραφήνα είναι ο τίτλος της δημοσίευσής μου και αναφέρομαι στο γάμο του Κώστα και της Σωτηρίας, έναν ιδιαίτερο γάμο με πολλά, ποικίλα κι έντονα συναισθήματα για ειδικούς λόγους που κι εμείς κι όλοι οι καλεσμένοι αισθανθήκαμε και συγκινηθήκαμε.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό της Ανάληψης στη διασταύρωση Ραφήνας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 7:00 η ώρα το απόγευμα. Ολοκληρώνεται έτσι ο κύκλος των φετινών καλοκαιρινών γάμων, με τη φωτογράφιση γάμου και το next day shooting να έχουν την τιμητική τους και τις φωτογραφίες γάμου να αποδεικνύουν πόσο υψηλή συναισθηματική επένδυση είναι για μας αλλά και τους απογόνους μας. Η φωτογραφία γάμου απεικονίζει κάτι τόσο μοναδικό κι αναλλοίωτο στο χρόνο, αποτελώντας σημαντική κληρονομιά.

Ο Κώστας κι η Σωτηρία είναι από τα ζευγάρια που κάθε φωτογράφος γάμου έχει την επιθυμία να φωτογραφήσει. Άψογη συνεργασία, σεβασμός, ήθος, ευγένεια, καλοσύνη, είναι τα στοιχεία που συνέθεσαν αυτή τη φωτογράφιση γάμου. Και το κερασάκι στην τούρτα η πανέμορφη κόρη του ζευγαριού η μικρή Ελευθερία που ήταν το παρανυφάκι της μαμάς της και μας χάρισε όμορφες πόζες κι εκφράσεις.

Η Δεξίωση του γάμου έγινε στο κοσμικό κέντρο Αμαδρυάδες στο Πικέρμι, όπου ο πέτρινος εξωτερικός χώρος με τον καλαίσθητο φωτισμό, το πέτρινο γεφυράκι και την όλη διακόσμηση, δημιουργούν συνθήκες για μια ρομαντική φωτογράφιση γάμου.

Η συνέχεια της συνεργασίας μας με τους νεόνυμφους αφορούσε τη next day φωτογράφιση που κάναμε, εναλλάσοντας μέρη και τοπία με άπλετο ήλιο, καταγάλανη θάλασσα, έντονα χρώματα, φυσικό αλλά και μελετημένο τεχνητό φώς, όλα εκείνα δηλαδή που με ενθουσιάζουν και με οδηγούν να φωτογραφίζω με εγρήγορση και δημιουργική διάθεση. Ο φωτογράφος γάμου οφείλει να δημιουργεί τέχνη, με υψηλά επίπεδα απόδοσης κι επαγγελματισμού.

Ο επίλογος του άρθρου μου αφορά βέβαια τις ευχές μου προς το ζευγάρι για μια “μακριά” κι όμορφη διαδρομή έγγαμου βίου, γεμάτη χαμόγελα, αγάπη, σφιχτές κι απολαυστικές αγκαλιές! 
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!