Φωτογράφιση γιορτής παιδικού σταθμού Δήμου Μαραθώνα

Φωτογράφιση γιορτής παιδικού σταθμού Δήμου Μαραθώνα

Μία ακόμη φωτογράφιση γιορτής παιδικού σταθμού στο Δήμο Μαραθώνα με θέμα την Οδύσσεια! Η Οδύσσεια πραγματεύεται τον περιπετειώδη επαναπατρισμό του ήρωα του Τρωικού Πολέμου και βασιλιά της Ιθάκης Οδυσσέα, καθώς και το φόνο των μνηστήρων, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί στο παλάτι του και διεκδικούσαν τη γυναίκα του Πηνελόπη.

Σαν Οδύσσεια χαρακτηρίζεται μεταφορικά, κάθε περιπλάνηση, ταλαιπωρία, περιπέτεια.Αυτό που ζήσαμε στην Οδύσσεια, μόνο ταλαιπωρία δεν ήταν.Καμαρώσαμε τον Οδυσσέα, γελάσαμε με το απίστευτο νάζι της Πηνελόπης, με τις κραυγές των υπόλοιπων «ηρώων» της Οδύσσειας.Ωραία σκηνικά και πολύ καλή προετοιμασία από την Κα Βιολέτα, την Κα Νάτασσα και τις υπόλοιπες δασκάλες του σταθμού.
Πολύς κόσμος, ωραίος εξωτερικός χώρος και βέβαια εμείς…να φωτογραφίζουμε και να βιντεοσκοπούμε.

Φωτογραφίες και DVD της Οδύσσειας, από το φωτογραφείο μας ‘ Studio Δέδες ‘ στο Μαραθώνα. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε το DVD και τις φωτογραφίες ( τυπωμένες ή σε ψηφιακή μορφή ), από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.studio-dedes.gr στο μενού αγορά φωτογραφιών.Το DVD είναι φτιαγμένο με μεράκι, με τίτλους αρχής και τέλους, μουσική και εξώφυλλο.

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές στους πρωταγωνιστές…το αξίζουν!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!