Φωτογράφιση ακαδημιών ποδοσφαίρου | Α.Π.Ο. Μάχη Μαραθώνα

Φωτογράφιση ακαδημιών ποδοσφαίρου | Α.Π.Ο. Μάχη Μαραθώνα

Η φωτογράφιση ποδοσφαίρου απαιτεί ειδικό φωτογραφικό εξοπλισμό, γνώσεις κι εμπειρία. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήσαμε την φωτογράφιση των αθλητών που συμμετέχουν στα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ‘ Α.Π.Ο. Μάχη Μαραθώνα ‘.Η φωτογράφιση έγινε στο γήπεδο της Μάχης, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, όπου όλοι οι αθλητές μικροί και μεγάλοι, πόζαραν μπροστά στο φακό μας.

Οι ομαδικές φωτογραφίες ολοκληρώθηκαν με την φωτογράφιση της ομάδας Ανδρών της Μάχης, όπου συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.
Επίσης αρκετές φωτογραφίες τραβήξαμε και κατά την διάρκεια της προπόνησης των μικρών ( σε ηλικία ) αθλητών και του ποδοσφαιρικού αγώνα. Φωτογράφηση αθλητικών δραστηριοτήτων με πολύ τρέξιμο, ένταση, πείσμα…και συνεχείς οδηγίες από τους έμπειρους και πτυχιούχους προπονητές.

Όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να τις προμηθευτείτε είτε από το φυσικό μας κατάστημα στην Λ.Μαραθώνος 23 στον Μαραθώνα, είτε μέσω του site μας www.studio-dedes.gr και συγκεκριμένα από το μενού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, στην κατηγορία αγορά φωτογραφιών.
Επίσης οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες και για download σε ψηφιακή μορφή, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Ένα μικρό δείγμα από τις λήψεις μας, ακολουθεί…

About Γιώργος Δέδες

Είμαι ο φωτογράφος Γιώργος Δέδες, ιδιοκτήτης του Studio Δέδες και μένω στην Αθήνα. Η φωτογράφηση γάμου, η φωτογράφηση βάπτισης και η φωτογράφηση προϊόντων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Διαθέτοντας δύο επαγγελματικούς χώρους στο νομό Αττικής, ένα ιδιόκτητο και μοντέρνο στούντιο φωτογραφήσεων στην Αθήνα εξειδικευμένο και σε φωτογράφηση προϊόντων κι ένα φωτογραφείο κατάστημα λιανικής στα Μεσόγεια, είμαι διαθέσιμος να αναλάβω τη φωτογράφηση του γάμου σας ή τη φωτογράφηση της βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής, της πανέμορφης επαρχίας μας, των νησιών μας αλλά και του εξωτερικού.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!