Φωτογράφιση μαγιώ στο Στούντιο μας | Φωτογράφιση σε λευκό φόντο

Φωτογράφιση μαγιώ στο Στούντιο μας | Φωτογράφιση σε λευκό φόντο

Η συνηθέστερη μορφή επαγγελματικής φωτογράφισης ενδυμάτων και μαγιώ, είναι αυτή που γίνεται σε απόλυτα λευκό φόντο και χρησιμοποιώντας ένα επαγγελματία μοντέλο.

Ως έμπειρος φωτογράφος προϊόντων με πολυετή πείρα στο χώρο, θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη τεχνική φωτογράφησης είναι η πιο κατάλληλη για τα e-shop ρούχων ή αλλιώς ηλεκτρονικά καταστήματα ενδυμάτων, για καταλόγους διαφημιστικούς ή χονδρικής, όπως επίσης και για χρήση σε όλα τα social media ( facebook, instagram κλπ).

Η δημιουργία του απόλυτα λευκού φόντου απαιτεί εξειδικευμένες τεχνικές φωτισμού και λήψης. Έτσι από τη στιγμή της λήψης η φωτογραφία αντιστοιχεί με μία ίδια “ξακρισμένη” εφόσον τοποθετηθεί σε λευκό πλαίσιο, όπως συνηθίζεται στις επαγγελματικές ιστοσελίδες.

Στο σύγχρονο στούντιο φωτογράφησης προϊόντων και μόδας που διαθέτουμε στην Αθήνα, η φωτογράφηση μαγιώ με μοντέλο σε απόλυτα λευκό φόντο, συνηθίζεται να γίνεται στο τέλος του χειμώνα όπου ετοιμάζεται η νέα κολεξιόν που θα κοσμήσει την αγορά ενδυμάτων.Παρουσιάζουμε παρακάτω μία πρόσφατη δουλειά μας με ένα γνωστό μοντέλο και αφορούσε μαγιώ μίας μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας ενδυμάτων που εδρεύει στην Αθήνα. Η συγκεκριμένη επαγγελματική φωτογράφηση αποτέλεσε ένα μέρος του συνολικού project της εταιρείας, που περιελάμβανε όλα το προϊόντα της, αλλά και φωτογραφήσεις που έγιναν και σε εξωτερικό χώρο (on location).
 

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!