Φωτογράφιση προιόντων για το eshop του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Φωτογράφιση προιόντων για το eshop του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Το Studio Δέδες έχει αποκτήσει τη μεγαλύτερη δυνατή εξειδίκευση στη φωτογράφιση προιόντων ή αντικειμένων, είτε αυτά θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς, φυλλάδια ή έντυπους καταλόγους, είτε για ηλεκτρονικά καταστήματα, τα γνωστά σε όλους eshop.

Το ιδιόκτητο Studio φωτογραφήσεων προιόντων που διαθέτουμε στο νομό Αττικής και κοντά στο κέντρο της Αθήνας, είναι πλήρως εφοδιασμένο με σύγχρονο φωτογραφικό εξοπλισμό, τελευταίας γενιάς φωτογραφικές μηχανές DSLR, ειδικά φώτα, ανακλαστήρες, εξειδικευμένα ψηφιακά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την τελειοποίηση μίας μοντέρνας φωτογράφησης προιόντων. Όλα αυτά σε συνδιασμό με την διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση στην ομολογουμένως απαιτητική κατηγορία προϊοντικής φωτογράφησης, αποτελούν εχέγγυο για την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων φωτογραφικών μας υπηρεσιών.

Πρόσφατη δουλειά μας η φωτογράφιση των επετειακών προϊόντων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για το ηλεκτρονικό κατάστημα της κορυφαίας Ελληνικής ομάδας, τα οποία επετειακά προϊόντα συνδέονται με την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, που διοργανώνει η Superleague. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα προς αγορά από το eshop της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, φόρεσαν τα επετειακά μπλουζάκια και πανηγύρισαν με τους φιλάθλους την κατάκτηση του 7ου κατά σειρά πρωταθλήματος.

Η πολύχρονη συνεργασία μου με το εμπορικό τμήμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ “REDSTORE”, www.redstore.gr , όσον αφορά τη φωτογράφιση των επίσημων προϊόντων της μόνιμα τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτριας Ελληνικής ομάδας, με κάνει να νιώθω υπερήφανος για τις φωτογραφικές υπηρεσίες του Studio Δέδες και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή διεκπεραίωση οποιασδήποτε φωτογράφησης προιόντων μας ζητηθεί.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες “backstage” από τη φωτογράφιση που έγινε στο στούντιό μου στο Καματερό, καθώς και μερικές τελικές φωτογραφίες των προιόντων.

(Περισσότερα για φωτογράφιση προιόντων μπορείτε να δείτε και στο site μου www.studio-dedes.gr, στην κατηγορία “Φωτογράφηση προϊόντων” ).


 

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!