Φωτογράφιση ενδυμάτων σε εξωτερικό χώρο

Φωτογράφιση ενδυμάτων σε εξωτερικό χώρο

Η φωτογράφιση ενδυμάτων, ανδρικών και γυναικείων, σε εξωτερικό χώρο απαιτεί ακριβή συντονισμό και άριστη οργάνωση. Θα ξεκινήσω από την επιλογή του κατάλληλου επαγγελματία μοντέλου που θα ταιριάζει στο ύφος της φωτογράφησης, αλλά και θα αναδεικνύει το συγκεκριμένο είδος ενδυμάτων όπως μαγιώ, εσώρουχα, φορέματα, αθλητική ένδυση, μπλούζες, ταγιέρ, κοστούμια, παντελόνια κλπ.

Θα συνεχίσουμε με την επιλογή του εξωτερικού χώρου που θα γίνει η φωτογράφηση, όπου θα πρέπει να συνάδει με το είδος των ρούχων π.χ. μαγιώ σε παραλία, καλοκαιρινή ένδυση σε παραθαλάσσια τοποθεσία κλπ. Η επιλογή της σωστής ώρας που θα γίνει η φωτογράφιση για τον καλύτερο έλεγχο του φωτισμού είναι επίσης σημαντική.

Επαγγελματίες που ενδέχεται να εμπλακούν στη διαδικασία της φωτογράφισης είναι ο make-up artist, ο κομμωτής, ο στυλίστας. Απαραίτητος βέβαια και σημαντικότερος είναι ο επαγγελματίας φωτογράφος. Οι γνώσεις του, η εμπειρία του, ο εξοπλισμός του, είναι αναγκαία συστατικά για να αναδείξει στο μέγιστο τα προϊόντα, να τα κάνει όσο το δυνατόν ελκυστικά στους υποψήφιους πελάτες. Ο εξοπλισμός είναι το μέσον για να γίνουν τα παραπάνω πραγματικότητα. Ακριβοί και ποιοτικοί φακοί, τελευταίας γενιάς επαγγελματικές ψηφιακές μηχανές, ανακλαστήρες, ισχυρά ασύρματα φλάς και πολλά άλλα.

Ως έμπειρος φωτογράφος ενδυμάτων, προιόντων και μόδας, με πολυετή πείρα στο χώρο, σας παρουσιάζω παρακάτω μία πρόσφατη δουλειά μου που αφορούσε φωτογράφηση μαγιώ και καλοκαιρινών ρούχων μίας εισαγωγικής εταιρίας ενδυμάτων. Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν στο site και eshop της εταιρίας, στη δημιουργία διαφημιστικού καταλόγου, για διαφημιστικές αφίσες, αλλά και για δημοσιεύσεις στα social media όπως facebook, instagram, pinterest κλπ.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!