Φωτογράφηση βάπτισης στην Οινόη Μαραθώνα

Φωτογράφηση βάπτισης στην Οινόη Μαραθώνα

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014! Οινόη Μαραθώνα, ώρα 7:15 μ.μ. Μόλις τελειώσαμε από την φωτογράφηση της βάπτισης της μικρής Αναστασίας στην Αγία Παρασκευή και τρέχουμε “ολίγον” αγχωμένοι να προλάβουμε την βάπτιση της μικρής Ιωάννας του Γιώργου και της Κατερίνας, που γίνεται λίγο πιο πάνω στους Αγίους Αποστόλους στις 7:30 μ.μ.
Τελικά όλα πήγαν κατ’ευχήν, αν και η καθυστερημένη “άφιξη” της νονάς επέτεινε λίγο το άγχος μας!
Εντάξει, υπερβάλλουμε και λιγάκι…Εξάλλου πίεση χρόνου από τον αγαπητό μας Πάτερ Παναγιώτη ποτέ δεν υπήρξε. Άψογη συνεργασία σε κάθε φωτογράφηση βάπτισης και γάμου.
Εντυπωσιακή η μαμά της Ιωάννας η Κατερίνα, με εντυπωσιακό φόρεμα και χτένισμα και βέβαια αντίστοιχη εμφάνιση και της νονάς Σοφίας.
Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για αυτό το γαλήνιο μέρος των Αγίων Αποστόλων, το οποίο αυτή τη φορά “φιλοξένησε” και την δεξίωση που ακολούθησε της βάπτισης. Ωραία και πρωτότυπη επιλογή.
Σωστή οργάνωση (κέτερινγκ, τραπεζοκαθίσματα, ψυγεία, γεννήτριες, νόστιμος μπουφές, Dj, κλόουν κ.λ.π.), με πολύ κόσμο σε μία μαγευτική βραδιά.
Να σας ζήσει! Να τις καμαρώσετε και τις τρείς τις κόρες όπως επιθυμείτε και αν υπάρξει 4ο, ευχόμαστε να είναι το πολυπόθητο αγόρι!
Δείτε μερικές ωραίες φωτογραφίες…

One thought on “Φωτογράφηση βάπτισης στην Οινόη Μαραθώνα

  1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    Πανέμορφες φωτό !!!! Ευχαριστούμε για όλα!