Φωτογράφηση πολιτικού γάμου | Δημαρχείο Μαραθώνα

Φωτογράφηση πολιτικού γάμου | Δημαρχείο Μαραθώνα

Ως φωτογράφος πολιτικού γάμου με μεγάλη εμπειρία στην Αθήνα, βλέπω τα τελευταία χρόνια τον Δήμο Μαραθώνα να γίνεται ανάρπαστος για την τέλεση πολιτικών γάμων  κι ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ίδιο του τον Δήμαρχο.
Ο Ηλίας Ψινάκης δεν προλαβαίνει να παντρεύει ζευγάρια, που σπεύδουν στο Δημαρχείο Μαραθώνα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό. Μία ακόμη λοιπόν φωτογράφηση πολιτικού γάμου στο Δημαρχείο Μαραθώνα.
Ένα από αυτά τα ζευγάρια ήταν και ο Αριστείδης με την Στεφανία ( κάτοικοι στο Πόρτο Ράφτη ), όπου μας βρήκαν μέσω του site μας https://studio-dedes.gr/ και μας ανάθεσαν την φωτογράφηση του πολιτικού γάμου τους.
Η τελετή έγινε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 13:00 μ.μ. Πολύ όμορφο ζευγάρι ο Αριστείδης και η Στεφανία ένωσαν τις ζωές τους στο Δημαρχείο Μαραθώνα, με τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη να τελεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον πολιτικό γάμο.
Μετά την τελετή, προτείναμε στο ζευγάρι να κάνουμε και φωτογράφηση στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα (περιοχή που γνωρίζουμε άριστα λόγω του καταστήματος-λιανικής φωτογραφείου που διαθέτουμε εκεί). Φωτογράφηση πολιτικού γάμου ολοκληρωμένη!
Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και ένα μικρό μέρος του παρουσιάζουμε πιο κάτω. Φωτογραφίες επίσης μπορείτε να δείτε και στο site μας, στην κατηγορία ‘ Φωτογράφηση πολιτικού γάμου ‘.
Παιδιά να ζήσετε! Αναμένουμε να τα ξαναπούμε και στην βάπτιση, η οποία όπως γνωρίζουμε θα είναι πολύ γρήγορα!

One thought on “Φωτογράφηση πολιτικού γάμου | Δημαρχείο Μαραθώνα

  1. Αριστείδης Χράπαλος

    Γιώργο μου, σε ευχαριστούμε για την ποιότητα της δουλειάς σου, το ήθος σου, την υπομονή σου και τον επαγγελματισμό σου.

    Φρόντισες ώστε μία τόσο σημαντική ημέρα για εμάς να μείνει αξέχαστη. Θα είναι τιμή μας να συνεργαστούμε και στο μέλλον.

    Σε ευχαριστούμε πολύ και να είσαι πάντα καλά. Σου εύχομαι ότι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Το αξίζεις!


error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!