Φωτογραφήσεις προϊόντων

Φωτογραφήσεις προϊόντων

Η φωτογράφηση των αυθεντικών προϊόντων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Superleague, καθώς και στο Champions league ,καθώς και των επίσημων προϊόντων της UEFA για το Champions league και το Europa league, γίνεται αποκλειστικά από το Studio μας τα τελευταία χρόνια.

Η κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για το έτος 2015, σε συνδιασμό με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυσή του, έφερε και μία νέα σειρά επετειακών προϊόντων που όπως κάθε χρόνο, φωτογραφήθηκαν στο ιδιόκτητο στούντιο μας στην Αθήνα. Χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονες τεχνικές φωτογράφησεις, ενώ αναμένονται για φωτογράφηση πολλά προϊόντα ακόμα. Εξάλλου οι υπεύθυνοι του REDSTORE, κάνουν εξαιρετική δουλειά στην παρουσίαση νέων προϊόντων.

Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από τα νέα προϊόντα, τα οποία ( και πολύ περισσότερα ) θα είναι διαθέσιμα από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.redstore.gr , καθώς επίσης και από το κατάστημα REDSTORE στο στάδιο “Γ.Καραϊσκάκης”.

Περισσότερα για φωτογραφήσεις προϊόντων, μπορείτε να δείτε και στο site μας www.studio-dedes.gr , στην κατηγορία φωτογράφηση προϊόντων.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!