Καλλιτεχνική φωτογράφηση γάμου στο κάστρο της Μονεμβασιάς

Καλλιτεχνική φωτογράφηση γάμου στο κάστρο της Μονεμβασιάς

Μία καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου, πρέπει να υπερβαίνει την τυπική αναπαράσταση μίας σκηνής ή ενός θέματος. Πρέπει να εκφράζει βαθιά τα συναισθήματα και το όραμα του φωτογράφου και να αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι δημιουργήθηκε από έναν καλλιτέχνη κι όχι μόνο από μία φωτογραφική μηχανή.
Πρέπει να είναι σαφές, ότι περιλαμβάνει μία πρωτότυπη, σκόπιμη δημιουργία και ότι κάθε πτυχή της λήψης και της μετέπειτα κατάλληλης ψηφιακής επεξεργασίας, είναι ατομική έκφραση του δημιουργού. Σίγουρα όλα αυτά διευκολύνονται όταν έχεις να φωτογραφήσεις ένα υπέροχο ζευγάρι, δύο καταπληκτικά παιδιά και πολύ καλούς φίλους πλέον, τον Σταύρο με τη Σοφία, στο επιβλητικό κάστρο της Μονεμβασιάς!
Η καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου είναι προσωπικό δημιούργημα του καλλιτέχνη φωτογράφου. Είναι έκφραση. Εμπεριέχει τη δική του «γλώσσα», το δικό του κώδικα και τεχνικά μέσα. Όπως κι ένα υπέροχο ποίημα, είναι το αποτέλεσμα χρόνων δουλειάς, εκπαίδευσης, γνώσης κι εξέλιξης…
Στην καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου σκηνοθετώ για να επικοινωνήσω μαζί σας και το κυριότερο να σας «ταξιδέψω». Όχι μόνο στη μαγευτική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, αλλά και με τη γενικότερη έννοια του πολυπόθητου όρου…
Στη Μονεμβασιά ως φωτογράφος γάμου, προσπαθώ να ταυτίσω τη φωτογραφία γάμου με την τέχνη της ζωγραφικής! Προσπαθώ να δημιουργώ συναισθήματα, σκέψεις, αισθητική ευχαρίστηση και συγκίνηση!
Αυτό απαιτεί μελέτη, γνώσεις φωτισμού, σύνθεσης του κάδρου με την κατάλληλη παλέτα χρωμάτων και φόντου, επιλογή οπτικής γωνίας και σωστή τοποθέτηση όλων των στοιχείων, ταλέντο, πρακτική, επιμονή, χρόνο-χρόνια προσωπικής καλλιτεχνικής εξέλιξης και τύχης-να σε αναγνωρίσουν πρίν πεθάνεις! (να κάνουμε και λίγο χιούμορ!)
Περιηγηθείτε λοιπόν στην πανέμορφη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς και απολαύστε μια επαγγελματική after wedding φωτογράφιση!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!