Φωτογραφία γάμου στη Νέα Μάκρη | Άγιος Κωνσταντίνος

Φωτογραφία γάμου στη Νέα Μάκρη | Άγιος Κωνσταντίνος

Φωτογράφηση γάμου στη Νέα Μάκρη, είναι ο τίτλος του άρθρου μας και συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, όπου ο Αχιλλέας με την Ίννα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου αργά το απόγευμα τελέστηκε το μυστήριο, μία εκκλησία όπου προσφέρεται για ολοκληρωμένη φωτογραφία γάμου, καθώς πέραν από τους μεγάλους και όμορφα διαμορφωμένους προαύλιους χώρους, βρίσκεται και αρκετά κοντά στη θάλασσα.
Έτσι λοιπόν με τον Αχιλλέα και την Ίννα, είχαμε συμφωνήσει όταν μας είχαν επισκεφθεί στο φωτογραφείο μας στο Μαραθώνα για να “κλείσουμε” το γάμο, μετά το τέλος του μυστηρίου να κάνουμε και μια καλλιτεχνική φωτογράφηση γάμου στην παραλία της Νέας Μάκρης.
Αφού λοιπόν ολοκληρώσαμε την “οικογενειακή” φωτογράφηση στον Άγιο Κωνσταντίνο και πριν πάμε στη δεξίωση, φωτογράφος γάμου, εικονολήπτης γάμου και νεόνυμφοι, βρεθήκαμε δίπλα στη θάλασσα, όπου η όλη ατμόσφαιρα “αποζημίωσε” την προσπάθειά μας.
Η νυφούλα μας η Ίννα παρότι εγκυμονούσα σε “προχωρημένο” στάδιο, με την ενέργειά της, το χαμόγελό της και το “έντονο” βλέμμα της, έδωσε ένα έντονο αποτέλεσμα σε συτήν την same day φωτογράφηση γάμου. Από την άλλη ο Αχιλλέας, ένας ωραίος και φινετσάτος γαμπρός, συνέβαλε ώστε αυτές οι συγκινητικές στιγμές του μυστηρίου και της καλλιτεχνικής φωτογράφισης, να αποτυπωθούν με ιδιαίτερο τρόπο στο φακό μας.
Μετά λοιπόν και την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, μας περίμενε η δεξίωση του γάμου στο SALE στο Πικέρμι, όπου ακολούθησε ένα ξέφρενο γλέντι με χορούς μέχρι πρωίας. Βέβαια εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία, κάποια στιγμή με τους νεόνυμφους να συνεχίσουμε την φωτογράφηση στον “ατμοσφαιρικό” εξωτερικό χώρο του κέντρου, όπου ο χαμηλός φωτισμός, η πισίνα, οι πετρόχτιστοι τοίχοι και μια σειρά από πιο χαρακτηριστικές πόζες για την εγκυμοσύνη της Ίννας, έδωσαν έναν διαφορετικό αέρα σε αυτήν την φωτογράφηση γάμου.
Ολοκληρώνοντας λοιπόν το άρθρο μου για τη φωτογραφία γάμου στη Νέα Μάκρη και γνωρίζοντας ότι την στιγμή που το γράφουμε ο Αχιλλέας με την Ίννα είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς πλέον, θα τους ευχηθούμε υγεία και κάθε ευτυχία, να τους ζήσει το υπέροχο αγγελούδι που έχουν φέρει στον κόσμο και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!