Φωτογράφιση γάμου στη Νέα Μάκρη | Άγιος Κωνσταντίνος

Φωτογράφιση γάμου στη Νέα Μάκρη | Άγιος Κωνσταντίνος

Χριστούγεννα! Από τις μεγαλύτερες γιορτές του Χριστιανισμού και ταυτόχρονα ο προάγγελος του τέλους κάθε ημερολογιακού έτους! Φθάσαμε λοιπόν στις τελευταίες ημέρες του 2015, με εμάς να κλείνουμε “φωτογραφικά” αυτή την υπέροχη χρονιά, με μία φωτογράφηση γάμου στη Νέα Μάκρη. Μία χρονιά “πλούσια” από φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις γάμων και βαπτίσεων, ευτυχισμένων δηλαδή στιγμών και συνεργασιών με καταπληκτικά ζευγάρια!
Ως φωτογράφος γάμου Αθήνας, Δήμου Μαραθώνα (όπου βρίσκεται και ένα από τα φωτογραφεία μας), αλλά και ως φωτογράφος γάμου που αναλαμβάνει φωτογραφήσεις σε όλη την Ελλάδα, θα στείλω από αυτό το άρθρο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα ζευγάρια που μας έκαναν την τιμή και μας εμπιστεύτηκαν, ώστε να αποτυπώσουμε αυτές τις ιδιαίτερες και σημαντικές στιγμές της ζωής τους.
Ένα από αυτά τα ζευγάρια λοιπόν ήταν και η Πόπη με τον Παναγιώτη από το Μαραθώνα, όπου τέλεσαν το γάμο τους την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων (26 Δεκεμβρίου 2015), στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Νέα Μάκρη, στις 6:00 μ.μ.
Η φωτογραφία γάμου όπως συνηθίζεται πλέον, δεν περιορίζεται μόνο στο χώρο της εκκλησίας, αλλά ξεκινάει αρκετά νωρίτερα από την φωτογράφηση της προετοιμασίας του γαμπρού και της νύφης…
Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε από νωρίς στο σπίτι του Παναγιώτη, όπου ολοκληρώσαμε το πρώτο στάδιο της “αποστολής” μας. Ο γαμπρός όπως μας εκμυστηρεύτηκε, περίμενε “κάπως” πιο απλά την φωτογράφηση, όμως ακολούθησε πιστά τις οδηγίες μας (ψιθυρίζοντας βέβαια “Αχ ρε Πόπη τι μου κάνεις!”) και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα τον ανταμείψει! Σε αυτό θα συμβάλλουν οπωσδήποτε και τα καινούργια μας φωτιστικά Led, Ice light 2 της Westcott, καθώς όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας, δημιουργούν έναν υπέροχο soft φωτισμό, που ταιριάζει απόλυτα σε τέτοιου είδους φωτογραφήσεις και γενικότερα σε φωτογράφηση γάμου. Σε συνδιασμό και με τη νέα σειρά των κορυφαίων φακών της Canon της επαγγελματικής σειράς “L” που αποκτήσαμε πρόσφατα, όπως ο Canon EF 24-70mm F2.8 L II USM, ο ακριβότερος και ποιοτικότερος φακός στο είδος του,που θα εκτοξεύσει την ποιότητα των υπηρεσιών μας στα ύψη!
Η συνέχεια στο πατρικό σπίτι της νύφης όπου με ανάλογους ρυθμούς ολοκληρώθηκε και αυτό το κομμάτι της φωτογράφησης. Πάμε λοιπόν για την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου μας “περίμενε” ένας κατακόκκινος Χριστουγεννιάτικος στολισμός και ένας “ήρεμος” καιρός που διευκόλυνε την φωτογράφηση αλλά και την άφιξη της νύφης. Πολύς ο κόσμος στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Νέα Μάκρη, σε αυτή την επιβλητική πραγματικά εκκλησία, φωταγωγημένη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!, “ταιριάζοντας” απόλυτα με την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και ψυχολογία!…Κι εγώ προσωπικά στον “κόσμο μου” να απολαμβάνω τις επιδόσεις των νέων μου φακών, μην χορταίνοντας να βλέπω το αποτέλεσμα στην οθόνη της φωτογραφικής μου μηχανής! Και ειδικά του φωτεινότερου φακού στον κόσμο, του μοναδικού Canon EF 50mm F1.2 L! Έργο τέχνης!
Μετά το τέλος του γάμου και των οικογενειακών φωτογραφιών, περάσαμε από το σπίτι του ζευγαριού να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες και καταλήξαμε στον χώρο της Δεξίωσης, όπου ο όμορφα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος του κοσμικού κέντρου, μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε μία περισσότερο καλλιτεχνική φωτογράφηση!  Όχι βέβαια για πολύ, γιατί το κρύο πλέον ήταν τσουχτερό και ιδιαίτερα για την νυφούλα μας! Βλέπετε τήρησε τις παραδόσεις, καθώς πριν μερικά χρόνια, μέσα στο καταχείμωνο παντρεύτηκε και η αδερφή της, και όλοι μαζί τότε, φωτογράφος εγώ, καλεσμένοι και ιδιαίτερα ο γαμπρός Χρυσίνας, να “χοροπηδάμε” από το κρύο!Και όπως θα δείτε παρακάτω από τις φωτογραφίες, η αδερφή της, τις ανταπέδωσε το “λούσιμο” με όλο το καλάθι με το ρύζι!
Εντός ζεστής αιθούσης τα υπόλοιπα, με χορούς και την γλυκύτατη γιαγιά του γαμπρού συγκινημένη, χορεύοντας τανγκώ μαζί του, να μας δώσει την ευκαιρία για ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά λήψεις! Οι ευχές της και οι ευχές όλων μας, σίγουρα θα συνοδεύουν τους νεόνυμφους για έναν ευτυχισμένο βίο, με υγεία και πολλούς απογόνους!
Να ζήσετε παιδιά και σύντομα αναμένουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας!
Περισσότερες φωτογραφίες για αυτό το γάμο μπορείτε να δείτε και στο site μου, στην κατηγορία ‘ Φωτογράφηση γάμου ‘.