Φωτογράφιση γάμου στην Αγία Κυριακή στη Νέα Μάκρη

Φωτογράφιση γάμου στην Αγία Κυριακή στη Νέα Μάκρη

Η φωτογράφιση γάμου στην Αγία Κυριακή στη Νέα Μάκρη του Μάνου και της Δήμητρας, που έγινε την Κυριακή 14 Ιουνίου, σίγουρα ανήκει σε εκείνα τα μυστήρια που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα…όχι μόνο εμείς, αλλά και όσοι παρευρέθησαν στην τελετή και στην δεξίωση. Καλλιτεχνική φωτογράφηση γάμου σε ένα πολύ γραφικό εκκλησάκι.
Θές αυτό το υπέροχο ζευγάρι που “στυλίστικα” ήταν άψογο…Θές ο θρυλικός “συλλεκτικός” σκαραβαίος, μοντέλο του 1964!, που “συνόδευσε” τη νύφη και τον γαμπρό και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε όσο του αναλογούσε στην φωτογράφησή μας…Θες ο στολισμός με κυρίαρχο το στάχυ, την λεβάντα και την λινάτσα…Θες το φοβερό καπέλο από τον Παναμά του γαμπρού, που κόσμησε πολλές φωτογραφίες μας και τίμησε με ιδιαίτερο ζήλο όχι μόνο ο γαμπρός,αλλά και η νύφη!
Θες η γραφική εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην Νέα Μάκρη, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα…Θες αυτό το αυθεντικό και χαλαρό στυλάκι του ζευγαριού, με την σπιρτάδα και το νάζι της νύφης, που μας ακολούθησαν σε όλες τις παροτρύνσεις μας και τέλος το “κερασάκι” στην τούρτα, το αργεντίνικο τανγκώ τους στην δεξίωση.
Όλα αυτά λοιπόν και πολλά άλλα, συνετέλεσαν σε αυτόν τον υπέροχο γάμο και υπέροχη φωτογραφία γάμου, που για εμάς λόγω του “ρετρό” χαρακτήρα του, μας παρασύρει φωτογραφικά στην ασπρόμαυρη εκδοχή του και σε ένα vintage ψηφιακό άλμπου γάμου.
Εμείς βέβαια ξεκινήσαμε από νωρίς, με τις προετοιμασίες του ζευγαριού, το “ολοκληρωτικό” ξύρισμα του γαμπρού, που παρεπιπτόντως πέρασε μεγάλο άγχος με το καπέλο, το οποίο κατέφθασε από τον Παναμά, μόλις 3 ημέρες πρίν από τον γάμο!…έρχεται το καπέλο, δεν έρχεται το καπέλο…τελικά ήρθε και μεγαλούργησε!
Η συνέχεια με την τελετή του γάμου, με πολύ κόσμο, με πολλές φωτογραφίες γάμου “κυκλαδίτικου” χαρακτήρα στο κάτασπρο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής, αλλά και δίπλα στη θάλασσα ( με αποτέλεσμα να μην χρειασθεί next day φωτογράφηση ) και βέβαια η δεξίωση στο παραθαλάσσιο επίσης ” Camping Marathon “.
Χαιρόμαστε πραγματικά την φωτογράφιση γάμου με τέτοια ζευγάρια, σίγουρα εμπνεόμαστε καλλιτεχνικά και πολύ απλά κλείνοντας, θα ευχηθούμε στον Μανώλη και την Δήμητρα να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι, ξεχωριστοί και ευτυχισμένοι!
Περισσότερες φωτογραφίες για αυτό το γάμο μπορείτε να δείτε και στο site μου, στην κατηγορία ‘ Φωτογράφηση γάμου ‘.