Φωτογράφιση προϊόντων | Φωτογράφος προϊόντων | Studio Δέδες

Φωτογράφιση προϊόντων | Φωτογράφος προϊόντων | Studio Δέδες

Στα πλαίσια της ειδικότητάς μου ως φωτογράφος προϊόντων και ιδιοκτήτης του Studio Δέδες, με μεγάλη εμπειρία κι ενασχόληση στη διαφημιστική φωτογραφία και στη φωτογράφιση προϊόντων, πραγματοποίησα και φέτος ( για την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015 ), την φωτογράφηση της επίσημης εμφάνισης ( φανέλας ) της ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που αγωνίζεται στην SUPERLEAGUE, καθώς και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια του UEFA CHAMPIONS LEAGUE.

Η φωτογράφηση έγινε το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014, στο ιδιόκτητο Studio φωτογραφήσεων στο Καματερό και εφαρμόσαμε την πιο σύχρονη τεχνική φωτογράφησης, Ghost Mannequin Effect.
Χρόνια τώρα δημιουργούμε επαγγελματικές φωτογραφίες προϊόντων για e-shop, ιστοσελίδες, έντυπους ή online καταλόγους ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση διαφήμισης και μάρκετινγκ.

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  και συγκεκριμένα το εμπορικό τμήμα REDSTORE  ( www.redstore.gr ) που εδρεύει στο στάδιο ‘ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ‘, για τη τιμή που μας κάνουν εδώ και χρόνια να φωτογραφίζουμε τα επίσημα προϊόντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Ελλάδα, καθώς και τα επίσημα προϊόντα της UEFA για το CHAMPIONS LEAGUE και το EUROPA LEAGUE.

Ευχόμαστε και αυτή τη χρονιά ( όπως έγινε και τις προηγούμενες χρονιές ), η φανέλα να είναι “καλορίζικη”. Με άλλα λόγια δηλαδή, καλή επιτυχία στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο Ελληνικό πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE και στο Ευρωπαϊκό όνειρο του UEFA CHAMPIONS LEAGUE.Τέλος ευχαριστούμε θερμά, τον Διευθυντή του REDSTORE Κο Απόστολο Φρυδά για την άψογη συνεργασία, άψογη επαγγελματική και ανθρώπινη συμπεριφορά του, καθώς και όλα τα στελέχη και υπαλλήλους του REDSTORE για την μοναδική συνεργασία και εξυπηρέτηση που μας παρέχουν, στην διεκπεραίωση των φωτογραφίσεων.

Ακολουθούν μερικές λήψεις από την φωτογράφηση που έγινε στο ιδιόκτητο Studio μας στο Καματερό