Φωτογράφιση προϊόντων | Delikaris sport στην Αθήνα

Φωτογράφιση προϊόντων | Delikaris sport στην Αθήνα

Μία ακόμη μεγάλη συνεργασία φωτογράφισης προϊόντων ξεκίνησε για το Studio μας στην Αθήνα, καθώς αναλάβαμε τη φωτογράφιση των προϊόντων του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος αθλητικών ειδών στην Ελλάδα Delikaris Sport ( www.delikaris-sport.gr ).

H πρώτη φωτογράφιση προϊόντων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Delikaris sport στην Αθήνα, κατόπιν επιθυμίας των ιδιοκτητών.
Ως φωτογράφος προϊόντων στην Αθήνα,έμεινα εντυπωσιασμένος από τον μεγάλο όγκο των εμπορευμάτων, καθώς και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά και συνέπεια των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων.

Ως γνωστό χρόνια τώρα αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση προϊόντων για eshop, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη χρήση σε ανταγωνιστικές τιμές.
Με τελευταίας γενιάς φωτογραφικό εξοπλισμό, μπορούμε να αποτυπώσουμε με ευκρίνεια, καθαρότητα, χρωματική ακρίβεια και σε υψηλή ανάλυση όλα τα προϊόντα. Φωτογραφίσεις προϊόντων υψηλής επαγγελματικής ποιότητας, με αρχεία έτοιμα να εισαχθούν σε ιστοσελίδα, σε eshop, για έντυπους καταλόγους ή για οποιαδήποτε άλλη διαφημιστική χρήση.
Ευχόμαστε πάντα καλές δουλειές!

Ένα μικρό δείγμα της επαγγελματικής φωτογράφησης προϊόντων ακολουθεί.Πατήστε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση…

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!