Φωτογράφηση βάπτισης στα Σπάτα

Φωτογράφηση βάπτισης στα Σπάτα

Μήνας μυστηρίων ο Σεπτέμβριος, full σεζόν όπως λέω εγώ, για έναν επαγγελματία φωτογράφο γάμου και φωτογράφο βάπτισης.
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου λοιπόν, και εμείς «ξεκινήσαμε» την ημέρα μας με την φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της βάπτισης του μικρού Αριστείδη στα Σπάτα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής.
Και λέμε «ξεκινήσαμε», καθώς το απόγευμα μας «περίμενε» και φωτογράφηση γάμου-βάπτισης στον Μαραθώνα, μυστήριο για το οποίο θα διαβάσετε σε επόμενο άρθρο μας. Είπαμε ο Σεπτέμβριος απαιτεί εγρήγορση…μέχρι και άριστη φυσική κατάσταση!
Ο Γιώργος με την Δήμητρα λοιπόν, βάπτισαν τον γιό τους Αριστείδη σε μια όμορφη εκκλησία, με έναν άρτια επιμελημένο στολισμό με θέμα τον Mickey Mouse, ωραία βαπτιστικά, ωραίες μπομπονιέρες, γλυκά και για το τέλος «δροσερό» παγωτό, το οποίο ως συνήθως έγινε ανάρπαστο! Όλα αυτά βέβαια, συμβάλλουν στον ακόμη καλύτερο σχεδιασμό από πλευράς μας, του ψηφιακού άλμπουμ της βάπτισης, καθώς και του ψηφιακού άλμπουμ του νονού.
Κούκλος ο Αριστείδης με τα βαπτιστικά του, ταλαιπωρημένος όμως από την τελετή, μας «αποχαιρέτησε» νωρίς, πέφτοντας σε βαθύ ύπνο! Εμείς θα του ευχηθούμε να είναι πολύχρονος και στους γονείς να τον χαίρονται και να τον καμαρώσουν και γαμπρό!









About Γιώργος Δέδες

Είμαι ο φωτογράφος Γιώργος Δέδες, ιδιοκτήτης του Studio Δέδες και μένω στην Αθήνα. Η φωτογράφηση γάμου, η φωτογράφηση βάπτισης και η φωτογράφηση προϊόντων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Διαθέτοντας δύο επαγγελματικούς χώρους στο νομό Αττικής, ένα ιδιόκτητο και μοντέρνο στούντιο φωτογραφήσεων στην Αθήνα εξειδικευμένο και σε φωτογράφηση προϊόντων κι ένα φωτογραφείο κατάστημα λιανικής στα Μεσόγεια, είμαι διαθέσιμος να αναλάβω τη φωτογράφηση του γάμου σας ή τη φωτογράφηση της βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής, της πανέμορφης επαρχίας μας, των νησιών μας αλλά και του εξωτερικού.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!