Φωτογράφηση βάπτισης στο Καπανδρίτι

Φωτογράφηση βάπτισης στο Καπανδρίτι

Η φωτογράφηση βάπτισης του μικρού Δημήτρη έγινε το τελευταίο Σάββατο του Ιουλίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο Καπανδρίτι. Ο Ναός μεγαλοπρεπής κοσμεί το κέντρο της πόλης, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.
Ιδανικός ο καιρός για βάπτιση, άρα και για υπέροχες φωτογραφίες. Τους γονείς Ματίνα και Ισίδωρο τους γνωρίζαμε ήδη από παλαιότερα, καθώς είχαμε συνεργαστεί στη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού, του μεγάλου αδερφού του Δημήτρη.
Ο νεοφώτιστος αρκετά ανήσυχος και μάλλον σαστισμένος από την όλη κατάσταση, με το ζόρι κράταγε το δάκρυ του που τελικά συνόδευσε τις περισσότερες δραστηριότητές του, με αποκορύφωμα τη στιγμή του «ιερού βαπτίσματος».
Μετά το τέλος του μυστηρίου οι καλεσμένοι όπως συνηθίζεται έδωσαν τις ευχές τους στην οικογένεια, ενώ ο μικρός Δημήτρης «ξέσπασε» σε ένα πεντανόστιμο «ντόνατς», γλύκισμα το οποίο φέτος ήταν αρκετά της μόδας στους προαύλιους χώρους των εκκλησιών.
Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε η φωτογράφηση και αυτής της βάπτισης και με τη σειρά μου λοιπόν θα στείλω κι εγώ τις ευχές μου στην οικογένεια για υγεία, ευτυχία, καλοτυχία κι ο νεοφώτιστος να είναι γερός και δυνατός σε όλη του τη ζωή!








error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!