Φωτογράφηση γάμου στη Ναύπακτο

Φωτογράφηση γάμου στη Ναύπακτο

Φωτογράφηση γάμου στη Ναύπακτο, περιελάμβανε το «πρωινό μας», την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου του 2015. Σε αυτή την πανέμορφη πόλη και μάλιστα μία από τις αρχαιότερες ελληνικές πόλεις, επέλεξαν ο Βαγγέλης με την Αλεξάνδρα να τελέσουν το γάμο τους, το πρωινό αυτό του Σεπτέμβρη. Μία πόλη που σε κερδίζει αμέσως με το μικρό και γραφικό «ενετικό» λιμανάκι της, αλλά και το εντυπωσιακό και επιβλητικό κάστρο της Ναυπάκτου, που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου της πόλης.
Ο γάμος λοιπόν έγινε στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, μία γραφική εκκλησία με μεγάλο προαύλιο χώρο. Και βέβαια όπως είναι φυσιολογικό σε μία τόσο όμορφη και γραφική πόλη, είχαμε σχεδιάσει με το ζευγάρι μετά το τέλος του μυστηρίου και μετά τις οικογενειακές φωτογραφίες που θα βγάζαμε έξω από την εκκλησία, να κάνουμε και μία καλλιτεχνική φωτογράφηση γάμου στο κάστρο της Ναυπάκτου, αλλά και στο «ενετικό» λιμάνι της.
Βέβαια όσον αφορά το κάστρο, οι επιλογές μας ήταν λίγες, καθώς για μία ακόμη φορά το ελληνικό δαιμόνιο μεγαλούργησε! Ο φύλακας του κάστρου,σε μία «έκρηξη» γραφειοκρατικής συμπεριφοράς (κλασσικής περίπτωσης ελληνικού δημοσίου), δεν μας επέτρεψε να βγάλουμε φωτογραφίες στον τεράστιο υπαίθριο εξωτερικό χώρο του κάστρου, καθώς αυτό όπως μας είπε απαιτούσε ειδική άδεια!!!…για να βγάλω στους νεόνυμφους μερικές φωτογραφίες!!!
Βέβαια εμείς δεν πτοηθήκαμε και συνεχίσαμε ακάθεκτοι για το «ενετικό» λιμάνι της Ναυπάκτου, όπου εκεί επιτέλους ολοκληρώσαμε την φωτογράφηση γάμου, με θέα τους στρογγυλούς αρχαίους πύργους που «προστατεύουν» την είσοδο του λιμανιού, αλλά και τα υπολείμματα των αρχαίων τειχών κατά την μεριά της θάλασσας. Πλούσιο λοιπόν το φωτογραφικό υλικό για το ψηφιακό άλμπουμ του γάμου.
Ωραία λοιπόν αυτή η σύντομη «περιπλάνησή» μας στην ιστορική πόλη, περιπετειώδης η same day φωτογράφηση γάμου (κάτι αντίστοιχο της next day φωτογράφησης γάμου, για να χρησιμοποιήσουμε και την «ξενική» ορολογία) και μετά βέβαια ακολούθησε η δεξίωση, σε ένα παραλιακό κέντρο της Ναυπάκτου. Εκεί διαπιστώσαμε τις «αρετές» της επαρχιακής κουζίνας, αλλά και τις χορευτικές δεξιότητες του ζευγαριού και των κουμπάρων!
Εκπληρώνοντας λοιπόν άλλη μία φωτογραφία γάμου στην μοναδική ελληνική επαρχία, θα κλείσουμε εδώ την αφιέρωσή μας, στέλνοντας τις ευχές μας στους νεόνυμφους Βαγγέλη και Αλεξάνδρα, για έναν ευτυχισμένο βίο, με υγεία και πολλούς απογόνους!













error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!