Φωτογράφηση βάπτισης στην Αγία Παρασκευή Μαραθώνα

Φωτογράφηση βάπτισης στην Αγία Παρασκευή Μαραθώνα

Ως φωτογράφος βάπτισης (μία από τις ειδικότητές μου), προτείνω ανεπιφύλακτα το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή Οινόη του Μαραθώνα, για την τέλεση αυτού του ιερού μυστηρίου.
Σε ήσυχο μέρος, μέσα στη φύση, με άνετο χώρο για τους καλεσμένους, «φιλοξένησε» για μια ακόμη φορά αρκετό κόσμο για την τέλεση της βάπτισης της Μαρίας-Ελένης, κόρης του Θέμη και της Ιωάννας.
Στις 13:00 μ.μ. λοιπόν την Κυριακή 4 Ιουλίου 2015, βαπτίστηκε η Μαρία-Ελένη και ιδιαίτερα ευδιάθετη μας «πρόσφερε» ωραίες λήψεις! Για τα ψηφιακά άλμπουμ βάπτισης που σχεδιάζουμε σίγουρα τέτοια εκφραστικά μωρά είναι ότι καλύτερο!
Και μετά βέβαια αυτήν την υπερπροσπάθεια ( φωτογράφηση, πόζες, βουτιές εντός της κολυμπήθρας κ.λ.π.! ), η Μαρία-Ελένη εξουθενωμένη βούτηξε μόνη της το μπιμπερό και με τα δύο της χέρια στην κυριολεξία το΄στυψε!!!…και μετά βέβαια το΄ριξε στον ύπνο!
Ωραίες στιγμές και θα στείλουμε και εμείς τις πιο ωραίες ευχές μας στον Θέμη και την Ιωάννα, να την χαίρονται, να είναι πάντα ευδιάθετη και υγιής και να την καμαρώσουν και νυφούλα!









error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!